foto

Hisaja Morišige

  • nar. 4.5.1913
    Hirakata, Ósaka, Japonsko
  • zem. 10.11.2009 (96 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Mukouda Kuniko no Koibumi (TV film)
Shinibana
2001 Eiga Doraemon: Nobita to cubasa no júšatači
1997 Maguničúdo: Ašita e no kakehaši
Princezna Mononoke
Šin Sararíman senka
1996 Koišikawa no uči (TV film)
Ojadži no hige 20 (TV film)
1995 Ojadži no hige 18 (TV film)
Ojadži no hige 19 (TV film)
1994 Ojadži no hige 16 (TV film)
Ojadži no hige 17 (TV film)
Shijushichinin no shikaku
1993 Džidaigeki special: Curuhime denki (TV film)
Ojadži no hige 14 (TV film)
おやじのヒゲ15 (TV film)
1992 Ojadži no hige 12 (TV film)
Ojadži no hige 13 (TV film)
1991 Ojadži no hige 10 (TV film)
Ojadži no hige 11 (TV film)
Ojadži no hige 9 (TV film)
1990 Ojadži no hige 7 (TV film)
Ojadži no hige 8: Onnaju o nozoku no wa dare? (TV film)
Ruten no umi
1989 Ojadži no hige 6: Musuko no endan banaši ni henna jokojari ga hairimašita (TV film)
おやじのヒゲ5 (TV film)
1988 おやじのヒゲ3 (TV film)
おやじのヒゲ4 (TV film)
1987 おやじのヒゲ2 独身女性にだけ部屋を貸します (TV film)
1986 Shiroi yabô
おやじのヒゲ (TV film)
1985 Jokohama monogatari (TV film)
1984 Kúkai
Sayônara, Jûpetâ
1983 Kigeki fušigi na kuni: Nihon
Černý déšť
Šósecu Jošida gakkó
1982 Kaikjó
1981 Rengo kantai
1980 Port Arthur
1978 Džiken
1977 Sugata Sanširó
1976 Futari no iida
Kigeki hjakuten manten
1974 Machi no hi
1973 Jinsei gekijô - Seishun aiyoku zankyohen
Kokocu no hito
1972 Džinsei gekidžó: Seišun, Aijoku, Zankjóhen
Kigeki: Onna uridashimasu
Onna ikitemasu: Sakariba wataridori
Zatóiči gojótabi
1971 Kigeki: Onna ikitemasu
Kigeki: Onna wa otoko no furusato jo
Otoko wa curai jo: Džundžó hen
Sekigahara (TV film)
1970 Shachô gaku ABC
Zoku shachô gaku ABC
1969 Kigeki ekimae sanbashi
Mito kómon manjúki
Shachô enmachô
Zoku shachô enmachô
1968 Kigeki: Ekimae kaiun
Kigeki: Ekimae kazan
Shachô hanjôki
Zoku shacho hanjôki
1967 Kigeki ekimae gakuen
Kigeki ekimae mangan
Kigeki ekimae tanken
Kigeki: Ekimae hjakunen
Zoku Šačó seničija
Šačó seničija
1966 Aogeba tôtoshi
Kigeki ekimae keiba
Kigeki ekimae manga
Kigeki: Ekimae bantó
Kigeki: Ekimae benten
Zoku shachô gyôjôki
1965 Daibóken
Daiku taiheiki
Kigeki ekimae daigaku
Kigeki: Ekimae iin
Kigeki: Ekimae kinjú
Kigeki: Kakuekiteiša
Sendžó ni nagareru uta
Zoku shachô ninpôchô
Šačó ninpóčó
1964 Hadaka no džújaku
Ken
Kigeki: Ekimae kaidan
Kigeki: Ekimae okami
Kigeki: Ekimae ondo
Kigeki: Ekimae tendžin
Tensai sagishi monogatari: Tameki no hanamichi
Ware hitocubu no mugi naredo
Zoku Šačó šinširoku
Šačó šinširoku
1963 Kigeki: Ekimae čagama
Kigeki: Tonkacu ičidai
Shachô manyûki
Yushu heiya
Zoku shachô gaiyûki
Zoku Šačó manjúki
Šin meoto zenzai
1962 Ao beka monogatari
Ika naru hoshi no moto ni
Kigeki: Danči ojabun
Kigeki: Ekimae hanten
Kigeki: Ekimae onsen
Salaryman Šimizu Minato
Shachô yôkôki
Zoku Sararíman šimizu minato
Zoku shachô yôkôki
Čúšingura: Hana no maki – juki no maki
Šin Kicune no tameki
1961 Bandžun, Morišige no ottamagemura monogatari
Kigeki: Ekimae bentó
Kigeki: ekimae danči
Kohajagawake no aki
Neko to kacuobuši
Shachô dochuki
Tókjó jawa
Zoku salaryman čúšingura
Zoku shachô dochuki: onna oyabun taiketsu no maki
Šima no sehiro no ojabunšú
1960 Chi no hate ni ikuru mono
Fundoši iša
Gamecui jacu
Robo no ishi
Salaryman čúšingura
Shin santô jûyaku: Ataru mo hakke no maki
Tenka no ódorobó: Širanami gonin otoko
Činpindó šudžin
Šin Santó džújaku: Teišu kjóiku no maki
Šin santó džújaku: Tabi to onna to sake no maki
1959 Guramató no júwaku
Hana noren
Kicune to tanuki
Shin santô jûyaku
Tobiččo Kantaró
Zoku shachô taiheiki
Šačó taiheiki
1958 Dansei ši'ikuhó
Džinsei gekidžó: Seišunhen
Džokjó ičidai
Hakudža den
Joku
Kigeki ekimae rjokan
Koi wa ina mono adžina mono
Kuči kara demakase
Makeraremasen kacumadewa
Mammoth Tower (TV film)
Mimizuku
Nemuri Kjóširó burai hikae: Maken džigoku
Nora neko
Noren
Tsuzurikata kyodai
Tókjó no kjúdžicu
Zoku Šačó sandaiki
Šačó sandaiki
1957 Bandžun, Morišige no funnjódan
Džiročó gaiden: Haikagura no Santaró
Džiročó gaiden: Óabare Santarógasa
Gokurakutó monogatari
Jamabato
Kičigai buraku
Morišige no boku wa bijóši
Oshaberi shacho
Udžó
Yukiguni
1956 Bai she chuan
Hanajome kaigi
Harikiri shacho
Hesokuri šačó
Kamisaka Širó no hanzai
Morišige no šinkon rjokó
Neko to shozo to futari no onna
Oni no inuma
Romance musume
Zoku Hesokuri šačó
1955 Acukamaši to Ojakamaši
Banba no Tadataró
Džinsei tonbogaeri
Džiročó gaiden: Akiba no himacuri
Džiročó júkjóden: Amagigarasu
Geiša Konacu: Hitori neru jo no Konacu
Ginza 24 čó - vyp.
Irasshaimase
Keisacu nikki
Meoto zenzai
Morišige no demakase šinši
Morišige no jarikuri šain
Nonki saiban
Surabaja tenka
Waga na wa petenši
Wataridori itsu kaeru
1954 Boččan šain: Zenpen
Dojóbi no tenši
Džiročó sangokuši: Daihačibu – Kaidó iči no abarenbó
Džiročó sangokuši: Daišicibu hacu iwai Šimizukó
Geiša Konacu
Mako osorubeši
Rakugo series: Daiičiwa – Rakugo nagaja wa hanazakari
Zoku Boččan šain
1953 Boččan
Dekoboko taikóki
Džiročó sangokuši: Daigobu nagurikomi kóšúdži
Džiročó sangokuši: Džiročó hacutabi
Džiročó sangokuši: Džiročó to Išimacu
Džiročó sangokuši: Seizoroi Šimizu minato
Džiročó sangokuši: Tabigarasu Džiročó ikka
Gonkuró tabinikki
Ittó šain
Jasugoró šusse
Kenka kago
Mogura jokočó
Tokai no jokogao
1952 Santó džújaku
Shanghai gaeri no Lil
Tókjó no koibito
Ukigumo nikki
Zoku Santó džújaku
Á seišun ni namida ari
エンタツちょび髭漫遊記
1951 Bungawan soro
Gokuraku rokkasen
Júkjó órai
Kaizokusen
Kankecu Sasaki Kodžiró
Koi no rantan
Koibito
Učóten džidai
Šinjúkjóden
1950 Amakara činsódó
1947 Joyu

TV seriály

2001 Kochira Dai San Shakaibu (TV seriál)
1999 Okoru Otoko, Warau Onna (TV seriál)
1992 Šačó ni natta wakataišó (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
1975 Genroku Taiheiki (TV seriál)
1974 Mizumore Kósuke (TV seriál)
Zatóiči monogatari (TV seriál)
1970 Daikon no hana (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace