foto

Stuart Asbjornsen

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 In the Key of Eli
2010 Blue Bus
2009 Bitch Slap
2008 Speciální zásilka (TV film)
2007 Nenarozený
2003 DarkWolf
Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
1988 Lethal Pursuit

TV seriály

2013 SAF3 (TV seriál)
2002 She Spies (TV seriál)
2001 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Rescue Me (S11E22)
Makapu'u Lighthouse (S11E21)
Boiling Point (S11E17)
další epizody (6)
2000 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Black Widow (S11E11)
Ties That Bind (S11E10)
Ben (S11E09)
další epizody (16)
1999 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Gold from the Deep (S10E10)
Weak Link (S10E03)
Mahalo Hawaii (S10E02)
další epizody (5)
1998 Pobřežní hlídka (TV seriál)
Dolphin Quest (S09E04)
No Way Out (S08E12)

Dokumentární

2017 From Page to Stage: For the Love of Theatre
2010 Ostraha hranic (TV seriál)
2009 Pohraniční hrdinové: Život podél linie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky