foto

Stuart Asbjornsen

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2011 In the Key of Eli
2010 Blue Bus
2009 Bitch Slap
2008 Speciální zásilka (TV film)
2007 Nenarozený
2003 DarkWolf
Pobřežní hlídka: Havajská noc (TV film)
1988 Lethal Pursuit

TV seriály

2013 SAF3 (TV seriál)
2002 She Spies (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)

Dokumentární

2017 From Page to Stage: For the Love of Theatre
2010 Ostraha hranic (TV seriál)
2009 Pohraniční hrdinové: Život podél linie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace