foto

John Willett

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2020 Brahms: Chlapec 2
2018 Alfa
2016 The Boy
2012 A Smile as Big as the Moon (TV film)
2011 Mezi vlky
Za tabulí (TV film)
2009 Pes jménem Krismes (TV film)
Případ číslo 39
2006 Osm statečných
2004 Hokejový zázrak
2003 Freddy versus Jason
2002 Mladší bráška
2000 6. den
Nezvratný osud
1999 Jezero
1998 Halloween: H20
1997 Doteky
Pan Magor
Rose Hill (TV film)
1995 Dobrodružství malé pandy
1992 Volání divočiny (TV film)
1991 Tajemná schůzka
Útěk

TV seriály

2018 The Crossing (TV seriál)
Pilot (E01)
2015 The Returned (TV seriál)
Peter (E10)
Helen (E09)
Claire (E08)
další epizody (10)
1987 Sea Hunt (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2001 On the 6th Day

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky