foto

Marc Müller-Kaldenberg

  • nar. 1972
    Quierschied, Saarland, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Hüftkreisen mit Nancy (TV film)
2017 Die Freibadclique (TV film)
2016 Tatort – Fünf Minuten Himmel (TV film)
2015 Süßer September (TV film)
2014 Die Toten von Hameln (TV film)
Konrad & Katharina (TV film)
Wir tun es für Geld (TV film)
Überleben an der Scheidungsfront (TV film)
2013 Die Holzbaronin (TV film)
2012 Komm, schöner Tod (TV film)
2009 Sněhové pusinky (TV film)
Tango im Schnee (TV film)

TV seriály

2015 Jezero Weissensee (TV seriál)
Kaltes Herz (S03E06)
Am Abgrund (S03E05)
Der Amerikaner (S03E04)
další epizody (6)
2010 Jezero Weissensee (TV seriál)
Am Ende des Tages (S01E06)
Das Konzert (S01E05)
Eine alte Leidenschaft (S01E04)
další epizody (6)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky