foto

Gary Frutkoff

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2012 Záblesk slávy
2011 Catch .44
Metro (TV film)
2010 Experiment
2009 Cop House (TV film)
2008 Velký Buck Howard
2007 Sejmi je všechny
2005 Zpátky do školy
2003 Láska s rizikem
2002 Orange County
2001 Milionový závod
2000 Řetěz bláznů
1999 Angličan
1998 Efekt nula
Zakázané ovoce
1997 Rande
1995 Dej si pohov, kámoši 2
Čtyři pokoje
Ďábel v modrém
1994 Šampióni 2
1993 Karate tiger 6: Nejlepší z nejlepších 2
King of the Hill
1991 Tajemství meče

TV seriály

2020 Tohle jsme my (TV seriál)
Strangers: Part Two (S04E18)
After the Fire (S04E17)
New York, New York, New York (S04E16)
další epizody (9)
2019 Tohle jsme my (TV seriál)
So Long, Marianne (S04E09)
Sorry (S04E08)
The Dinner and the Date (S04E07)
další epizody (17)
2018 Tohle jsme my (TV seriál)
Začátek je konec je začátek (S03E09)
Šest díkůvzdání (S03E08)
Někdy (S03E07)
další epizody (15)
2017 Tohle jsme my (TV seriál)
Trojka (S02E10)
Dvojka (S02E09)
Jednička (S02E08)
další epizody (11)
2016 Queen Sugar (TV seriál)
2015 Chicago Med (TV seriál)
Derailed (S01E01)
2014 Mind Games (TV seriál)
2013 Being Mary Jane (TV seriál)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Oaks, The (TV seriál)
Seznam ex (TV seriál)
2006 Útěk z vězení (TV seriál)
Let (S01E22)
Teď! (S01E21)
Dnes večer (S01E20)
další epizody (9)
2005 Útěk z vězení (TV seriál)
Jeden z kola ven (S01E12)
Další do hry (S01E11)
Kejkle (S01E10)
další epizody (11)
1993 Padlí andělé (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky