foto

Shawna Trpcic

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2018 Revival!
2014 Lust for Love
2012 Chata v horách
Mnoho povyku pro nic
2010 Pleading Guilty (TV film)
2008 Madness of Jane, The (TV film)
1993 Archa neviňátek
1992 Kožené bundy
Mikey
Star Time
1991 Mom
1990 Megaville

TV seriály

2017 Swedish Dicks (TV seriál)
Dial M for Medium (S02E02)
A Thief Amongst Us (S02E01)
2016 Druhá šance (TV seriál)
2015 Powers (TV seriál)
2013 Witches of East End (TV seriál)
2011 Dragon Age: Redemption (TV seriál)
Husbands (TV seriál)
Torchwood (TV seriál)
The Blood Line (S04E10)
The Gathering (S04E09)
End of the Road (S04E08)
další epizody (8)
2010 Dům loutek (TV seriál)
Prázdné tváře (S02E12)
Na stopě (S02E11)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Podkroví (S02E10)
Ztráty a nálezy (S02E09)
Láska nebeská (S02E08)
další epizody (24)
2008 Dr. Horrible's Sing-Along Blog (TV seriál)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)
2005 Point Pleasant (TV seriál)
2002 Firefly (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1993 Strážci vesmíru (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1992 Mikey

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace