foto

David Siegel

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Flynn Carsen 3: Jidášův kalich (TV film)
2006 Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna (TV film)
2002 Pavoučí teror
1999 Třetí zázrak
1998 Godzilla
1997 Požehnaná jistota (TV film)
Washingtonovo náměstí
1995 Dangerous Indiscretion
1993 Nesplněné sliby (TV film)

TV seriály

2019 Chicago Med (TV seriál)
Ghosts in the Attic (S04E13)
All The Lonely People (S04E10)
2018 Chicago Med (TV seriál)
Backed Against the Wall (S04E04)
Be My Better Half (S04E01)
Over Troubled Water (S03E07)
2017 Chicago Med (TV seriál)
Naughty or Nice (S03E04)
Speak Your Truth (S03E01)
White Butterflies (S02E22)
další epizody (4)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Inherent Bias (S02E07)
Brother's Keeper (S02E04)
Soul Care (S02E01)
další epizody (7)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Derailed (S01E01)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Long Good-bye Job (S05E15)
The Rundown Job (S05E10)
The Frame-Up Job (S05E09)
další epizody (5)
2011 The Protector (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Teacher Schooled (S02E12)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lonely Hearts Job (S04E15)
The Cross My Heart Job (S04E09)
The Carnival Job (S04E06)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Homecoming Crashed (S02E09)
Honeymoon Interrupted (S02E06)
Criminal Incriminated (S02E03)
další epizody (7)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Big Bang Job (S03E15)
The King George Job (S03E12)
The Three-Card Monte Job (S03E09)
další epizody (7)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nevinné oběti (S01E13)
Tajný agent (S01E11)
Příběhy utajeného násilí (S01E06)
další epizody (4)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Top Hat Job (S02E06)
The Tap-Out Job (S02E02)
The First David Job (S01E12)
další epizody (5)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Homecoming Job (S01E02)
October Road (TV seriál)
Stand Alone by Me (S02E11)
We Lived Like Giants (S02E09)
Revenge of the Cupcake Kid (S02E06)
2007 October Road (TV seriál)
The Infidelity Tour (S02E03)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Nezbytný výmysl (S02E08)
Bitva u Philippi (S02E06)
další epizody (5)
2006 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Eros in the Upper Eighties (E13)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Skeleton (E08)
Bang & Blame (E07)
Baby Boom (E05)
další epizody (4)
Carnivale (TV seriál)
Před New Canaanem (S02E11)
Periferie Damašku (S02E08)
Creed (S02E05)
další epizody (4)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Nezvěstná (S01E04)
2000 Právo a pořádek (TV seriál)
Thin Ice (S11E08)
Return (S11E05)
Vaya Con Dios (S10E24)
další epizody (6)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Sundown (S10E09)
Justice (S10E05)
DNR (S10E03)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Double Down (S07E19)
Turnaround (S07E16)
Matrimony (S07E13)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Homesick (S06E22)
Slave (S06E19)
Savior (S06E16)
další epizody (5)
1995 JAG (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Humiliation (S06E07)
1993 Hotelový pokoj (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky