foto

David Siegel

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2008 Flynn Carsen 3: Jidášův kalich (TV film)
2006 Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna (TV film)
2002 Pavoučí teror
1999 Třetí zázrak
1998 Godzilla
1997 Požehnaná jistota (TV film)
Washingtonovo náměstí
1995 Dangerous Indiscretion
1993 Nesplněné sliby (TV film)

TV seriály

2018 Chicago Med (TV seriál)
Over Troubled Water (S03E07)
2017 Chicago Med (TV seriál)
Naughty or Nice (S03E04)
Speak Your Truth (S03E01)
White Butterflies (S02E22)
další epizody (4)
2016 Chicago Med (TV seriál)
Inherent Bias (S02E07)
Brother's Keeper (S02E04)
Soul Care (S02E01)
další epizody (7)
2015 Agent Carter (TV seriál)
Chicago Med (TV seriál)
Mistaken (S01E04)
Derailed (S01E01)
2012 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Long Good-bye Job (S05E15)
The Rundown Job (S05E10)
The Frame-Up Job (S05E09)
další epizody (5)
2011 The Protector (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Lonely Hearts Job (S04E15)
The Cross My Heart Job (S04E09)
The Carnival Job (S04E06)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Změna je život (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Big Bang Job (S03E15)
The King George Job (S03E12)
The Three-Card Monte Job (S03E09)
další epizody (7)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Nevinné oběti (S01E13)
Tajný agent (S01E11)
Příběhy utajeného násilí (S01E06)
další epizody (4)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Top Hat Job (S02E06)
The Tap-Out Job (S02E02)
The First David Job (S01E12)
další epizody (5)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Homecoming Job (S01E02)
2007 October Road (TV seriál)
Šílenci z Manhattanu (TV seriál)
Řím (TV seriál)
Pokud jde o tvého otce... (S02E10)
Nezbytný výmysl (S02E08)
Bitva u Philippi (S02E06)
další epizody (5)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Carnivale (TV seriál)
Před New Canaanem (S02E11)
Periferie Damašku (S02E08)
Creed (S02E05)
další epizody (4)
2003 Dragnet (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1993 Hotelový pokoj (TV seriál)
Padlí andělé (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1990 Právo a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace