foto

Ladislav Wilheim

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2003 Power Play
2002 Zákon: porušen
2001 Criss Cross
2000 Luck of the Draw
Very Mean Men
1999 BitterSweet
Vražedné intriky
1998 Calvin v Aladinově paláci
Poklad pirátů
1997 Pomsta
Vrahova zpověď
1996 Sticks and Stones
1995 Poslední vzdech
Půlnoční samuraj
1994 Curse of the Starving Class
Krvavý hon (TV film)
1991 Perfect Harmony (TV film)
1990 Delta Force 2: Kolumbijská spojka
Object of Desire
1988 Braddock: Ztracen v boji
1987 Rudý škorpion
1985 Invaze U.S.A.
Žhavé prázdniny
1984 Nezvěstní v boji

TV seriály

1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Smut and Nothin' But (S03E36)
Forbidden Fruit (S03E35)
Man with the Midas Touch (S03E34)
další epizody (26)
1992 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Jack of Diamonds (S03E10)
Ocean Park (S03E09)
Don't Say Nothin' Bad About My Baby (S03E08)
další epizody (17)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace