foto

Al Septien

  • nar. 15.11.1966 (51 let)
    Jersey City, New Jersey, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Pach krve 2: Cesta nikam
2003 Nekalé úmysly (TV film)
1999 Candyman 3: Den smrti
1998 Bláznivý boss
1995 Sleepstalker
1994 Leprechaun 2

TV seriály

2017 Midnight, Texas (TV seriál)
Lemuel, Unchained (E03)
2015 Salem (TV seriál)
The Wine Dark Sea (S02E05)
2013 Witches of East End (TV seriál)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Bojovník (S03E16)
2012 Upíří deníky (TV seriál)
Bringing Out the Dead (S03E13)
2011 Upíří deníky (TV seriál)
The Hybrid (S03E02)
As I Lay Dying (S02E22)
2008 Smallville (TV seriál)
Nevěsta (S08E10)
Instinkt (S08E04)
Apokalypsa (S07E18)
2007 Smallville (TV seriál)
Léčba (S07E04)
Zápas (S06E17)
Bludiště (S06E12)
2006 Smallville (TV seriál)
Chameleon (S05E20)
Pomsta (S05E13)
2001 Mutant X (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

1999 Candyman 3: Den smrti

TV seriály

2009 Smallville (TV seriál)
Pochybná sláva (S08E15)
Rekviem (S08E14)
Moc (S08E13)
další epizody (5)
2008 Smallville (TV seriál)
Nevěsta (S08E10)
Propast (S08E09)
Vlastní krev (S08E08)
další epizody (10)

Herecká filmografie

Filmy

2002 Outta Time
1998 Bravo
1997 Plump Fiction
1992 Tři stateční
1990 Call Me Anna (TV film)
Makléři (TV film)
1989 Závod s časem

TV seriály

1990 In Living Color (TV seriál)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2001 Smallville (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace