foto

Mijoko Akaza

  • nar. 10.2.1944 (77 let)
    Nagoja, prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Daini keibitai
Kiseki no hagaki
2014 Akai reikjúša 34: Rental Kazoku Sacudžin džiken (TV film)
2013 Zádušní večírek
2012 Taxi Driver no Suiri Nisshi 30 (TV film)
2011 Dendera
Freeter, Ie o Kau. SP
2010 Hitoja ni saku hana
2009 Inubaka
Watashi no Naka no 8mm
2007 Hoši hitocu no joru (TV film)
Okusama wa Keishi Sokan 2 (TV film)
2006 Ranbo
2004 Gosuto shauto
Koibito wa sniper: Gekidžóban
Rijú
1995 Ašita
1994 Šinonomeró onna no ran
1993 Haruka, nostalgy
1991 Kaseifu wa mita! (TV film)
1990 Gattubî - Bokura wa kono natsu nekutai wo suru
1989 Hana no furu gogo
1988 Soul music: Lovers only
1987 Deshima
1986 Šigacu no sakana
1984 F2 grand prix
Sukanpin walk
Tengoku ni ičiban čikai šima
1983 Double bed
Second Love
Sekando rabu
1981 Mašó no nacu: Jocuja kaidan jori
Nerawareta gakuen
Nogiku no haka
1980 Džun
1979 Hondžicu tadaima tandžó
Howaito rabu
Motto šinajaka ni, motto šitataka ni
1978 Kókó daipanikku
1977 Ore no sora
1976 Jasagure deka
1974 Bórjokugai
Seišun no satecu
Virgin Blues
1973 Lady Snowblood
1972 Ken to hana
1971 Kokuhakuteki džojúron
Naikai no wa
Seidžuku
1970 Gokudó kjódžó tabi
Onna himicu čósain: Kučibiru ni kakero
1969 Eiko eno kurohyo
Furyo bancho okuri ookami
Onna korošija: Mesuinu
Oretachi no kôya
1968 Botan-dōrō
Džuhjó no joromeki
Moeru tairiku
Nihiki no yojimbo
1967 Libido

TV seriály

2020 Ano ko ga umareru... (TV seriál)
Ano ko ga umareru (E10)
Sono ko o sagašite (E09)
Osanaki hi no Akiko (E08)
další epizody (10)
Edo mae no šun (TV seriál)
Šun! Džibun o koete ike (S02E12)
Kokoro ucu haha no sasazuši (S02E11)
2019 Šiba kóen (TV seriál)
2018 Sačiiro no One Room (TV seriál)
2016 Onnatachi no Tokusou Saizensen (TV seriál)
2015 Konkacu deka (TV seriál)
2013 Biblia košodó no džiken tečó (TV seriál)
Jorozu uranaidokoro onmjója e jókoso (TV seriál)
Kijoko Ranman (TV seriál)
Umi no ue šinrjódžo (TV seriál)
2011 Kaseifu no Mita (TV seriál)
2009 Fumó čitai (TV seriál)
Jakó no kaidan (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži daijonki (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
2007 Yama Onna Kabe Onna (TV seriál)
2004 Joi - Yu (TV seriál)
Koinu no warutsu (TV seriál)
2002 Omiai Hourouki (TV seriál)
Psycho Doctor (TV seriál)
2001 Jome wa micuboši (TV seriál)
1999 Cukai! Sanbiki no goinkjo (TV seriál)
Teppen (TV seriál)
1998 Seizetsu! Yome Shuuto Senso Rasetsu no Ie (TV seriál)
Subarashiki Kazoku Ryokou (TV seriál)
1997 Stalker Nigekirenu Ai (TV seriál)
1996 Mahiru no cuki (TV seriál)
1995 Tatakau Oyome-sama (TV seriál)
1994 Dai čúšingura (TV seriál)
1993 Daburu kitchin (TV seriál)
1991 Šabon dama (TV seriál)
1990 Tennis Shoujo Yume Densetsu! Ai to Kyoko (TV seriál)
1986 Bjakkotai (TV seriál)
1985 Kinjirareta Mariko (TV seriál)
1984 Majonaka no nioi (TV seriál)
1980 Kirisute gomen! (TV seriál)
1979 Hanšiči torimonočó (TV seriál)
1973 Itadaki kanbé: Tabi o iku (TV seriál)
Kója no jodžinbó (TV seriál)
Tabinin isaburó (TV seriál)
1972 Jo naoši bugjó (TV seriál)
1971 Dai čúšingura (TV seriál)
Gunbee mejasubako (TV seriál)
1968 Tókjó bypass širei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky