foto

Réjean Labrie

  • nar. Winnipeg, Manitoba, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 The Parts You Lose
2017 Devil's Gate
2014 Jeden Štědrý den (TV film)
Příběh Gabby Douglasové (TV film)
2013 Jack (TV film)
Mad Ship
2012 My Awkward Sexual Adventure
2011 Pach krve 4: Krvavý počátek
2010 Locked Down
2007 Grizzly: Pomsta šelmy (TV film)
Hybrid (TV film)
Smrt z podzemí (TV film)
Tygr lidožrout (TV film)
Vražedná chapadla (TV film)
2005 Lucid
Rodinná farma (TV film)
2003 Co oči nevidí (TV film)
Cowboys and Indians: The J.J. Harper Story (TV film)
2002 Everybody's Doing It (TV film)
Wishmaster 4: The Prophecy Fulfilled
2001 Pán kouzel - Ďáblův kámen
2000 Dech smrti
Desire
Law of Enclosures, The
1998 Manželství z rozumu (TV film)
1997 Nights Below Station Street
Twilight of the Ice Nymphs

TV seriály

2014 The Pinkertons (TV seriál)
2012 Wrath of Grapes: The Don Cherry Story II (TV seriál)
2010 Keep Your Head Up, Kid: The Don Cherry Story (TV seriál)
Todd and the Book of Pure Evil (TV seriál)
A Farewell to Curtis' Arm (S01E13)
Checkmate (S01E12)
The Phantom of Crowley High (S01E11)
další epizody (13)
Vometáci (TV seriál)
2002 2030 CE (TV seriál)

Dokumentární

2007 Můj Winnipeg
2006 Appassionata: Extraordinary Life & Music of Sonia Eckhardt-Gramatté, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace