foto

Denise Pizzini

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2016 Aztec Warrior
Most do života
2014 Šéf
2009 Černej Dynamit
2006 10 položek a méně
The Darkroom
2005 All Souls Day: Dia de los Muertos
House of the Dead 2 (TV film)
2000 Řezník, kněz a prostitutka
1998 Špinavý kšefty
1997 Dívka snů
1992 Jako voda na čokoládu

TV seriály

2017 Teta Mick (TV seriál)
The Intruder (S01E17)
The Implant (S01E16)
The Sleepover (S01E15)
další epizody (7)
2016 Život beze slov (TV seriál)
B-O-N--BONFIRE (S01E03)
N-E--NEW A-I--AIDE (S01E02)
2015 Kevin from Work (TV seriál)
The Muppets (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Emocionální důsledky televizního vysílání (S06E13)
Svatební videotvorba (S06E12)
Moderní špionáž (S06E11)
další epizody (13)
2014 Enlisted (TV seriál)
Vezmi si mě (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do umění sendviče (S05E13)
Zachraňte Greendale (S05E12)
Jeffův narozeninový sen (S05E11)
další epizody (13)
2013 Zpátky do školy (TV seriál)
Nejtemnější časová osa (S04E13)
Šílená slátanina osudu (S04E12)
Základy lidské anatomie (S04E11)
další epizody (13)
2012 Zpátky do školy (TV seriál)
Úvod do konečnosti (S03E22)
První dynastie Chang (S03E21)
Digitální plánování pozůstalosti (S03E20)
další epizody (12)
2011 Zpátky do školy (TV seriál)
Regionální vánoční hudba (S03E10)
Stolní fotbal a noční bdění (S03E09)
Natáčení dokumentu: Návrat (S03E08)
další epizody (6)
2002 Doggy Fizzle Televizzle (TV seriál)

TV pořady

2008 Královny vřískotu (TV pořad)
2001 The Andy Dick Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky