foto

James Daughton

  • nar. 27.6.1950 (70 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Dámy nebo nedá mi?
1995 Hologram Man
1990 Blázen do tebe
Girlfriend from Hell
1988 Pohřební akademie
1987 House of the Rising Sun
1985 Špióni jako my
1984 Slepý, který viděl
1982 The Beach Girls
1979 Swim Team
1978 Malibu Beach
Zvěřinec časopisu National Lampoon
1976 Future Cop (TV film)
1972 Mstitelé

TV seriály

1994 Weird Science (TV seriál)
1993 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vražda se slevou (S10E09)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
1984 V (TV seriál)
Reflections in Terror (E09)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
The Tyrant (E11)
Shazam! (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Ozzie's Girls (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1971 Night Gallery (TV seriál)
Death in the Family / The Merciful / Class of '99 / Witches' Feast (S02E02)
1969 Room 222 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky