foto

James Daughton

  • nar. 27.6.1950 (69 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Dámy nebo nedá mi?
1995 Hologram Man
1990 Blázen do tebe
Girlfriend from Hell
1988 Pohřební akademie
1987 House of the Rising Sun
1985 Špióni jako my
1984 Slepý, který viděl
1982 The Beach Girls
1979 Swim Team
1978 Malibu Beach
Zvěřinec časopisu National Lampoon
1976 Future Cop (TV film)
1972 Mstitelé

TV seriály

1994 Weird Science (TV seriál)
1989 Doctor Doctor (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
V (TV seriál)
1983 Emerald Point N.A.S. (TV seriál)
1982 T.J. Hooker (TV seriál)
1980 Beulah Land (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
1974 Chopper One (TV seriál)
Happy Days (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
Shazam! (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Ozzie's Girls (TV seriál)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
1969 Room 222 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky