foto

Lauren Vélez

  • nar. 2.11.1964 (53 let)
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tato herečka má sestru dvojče. Její otec je policista. Vyrůstala v New Yorku. Herectví ji fascinovalo už od druhé třídy. Debutem této herečky byl snímek I LIKE IT LIKE THAT, kde za svůj herecký výkon obdržela Independent Spirit Award. Svou prní roli policistky ziskala ve snímku NEW YORK UNDERCOVER.

Zlom v její kariéře nastal se seriálem DEXTER, kde hraje postavu jménem Maria Laguerta. V roce 1993 se provdala za Marka Gordona a žije s ním šťastně dodnes.

Marek "jurama525" Juras

Herecká filmografie

Filmy

2019 Shaft
2018 První očista
2011 Rosewood Lane
2007 Serial
2001 Láska a zrada (TV film)
Prison Song
2000 Prince of Central Park
1999 Taino
1998 Hustší než krev (TV film)
1997 I Think I Do
1996 Vyšší zájem
1994 Takhle se mi to líbí

TV seriály

2017 MacGyver (TV seriál)
War Room + Ship (S02E10)
CD-ROM + Hoagie Foil (S02E09)
Packing Peanuts + Fire (S02E08)
Vražedná práva (TV seriál)
Was She Ever Good at Her Job? (S04E04)
It's War (S03E13)
Not Everything's About Annalise (S03E11)
2016 Vražedná práva (TV seriál)
No More Blood (S03E08)
Call It Mother's Intuition (S03E07)
Is Someone Really Dead? (S03E06)
další epizody (8)
2015 Na jih od pekla (TV seriál)
Blood Relations (E08)
South of the Border (E06)
The One That Got Away (E05)
další epizody (7)
Jak prosté (TV seriál)
Výpadky paměti (S03E16)
2014 Vzpomínky (TV seriál)
Fire and Ice (S03E10)
2012 Dexter (TV seriál)
Do hloubky (S07E05)
Uteč (S07E04)
Na slunci s točenou zmrzlinou (S07E02)
další epizody (4)
2008 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Očistec (S07E11)
2007 Vražedná čísla (TV seriál)
Soupeři (S03E16)
2006 Médium (TV seriál)
Knowing Her (S02E19)
Vražedná čísla (TV seriál)
Baseball (S03E08)
Spodní proudy (S02E23)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Obscénní (S06E03)
Domov (S05E16)
2003 Dragnet (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
Junkyard Dawgs (S06E07)
A Day in the Death... (S06E06)
další epizody (8)
2002 Oz (TV seriál)
Impotence (S05E08)
Good Intentions (S05E07)
Variety (S05E06)
další epizody (8)
Právo a pořádek (TV seriál)
Hitman (S13E06)
2001 Oz (TV seriál)
Famous Last Words (S04E16)
Even the Score (S04E15)
Orpheus Descending (S04E14)
další epizody (7)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Oz (TV seriál)
You Bet Your Life (S04E08)
A Word to the Wise (S04E06)
Gray Matter (S04E05)
další epizody (7)
1999 St. Michael's Crossing (TV seriál)
Strange World (TV seriál)
Oz (TV seriál)
Out o' Time (S03E08)
Cruel and Unusual Punishments (S03E06)
U.S. Male (S03E05)
další epizody (6)
Právo a pořádek (TV seriál)
Marathon (S10E06)
1998 Oz (TV seriál)
Escape from Oz (S02E08)
Animal Farm (S02E07)
Strange Bedfellows (S02E06)
další epizody (8)
1997 Oz (TV seriál)
Plan B (S01E07)
To Your Health (S01E06)
Capital P (S01E04)
další epizody (4)
1996 Chameleon (TV seriál)
Případ pro Sam (TV seriál)
1994 Cosbyho případy (TV seriál)
New York Undercover (TV seriál)

Dokumentární

2000 2000 ALMA Awards
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace