foto

Wolfgang Glum

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Polizeiruf 110 - Zehn Rosen (TV film)
2018 Polizeiruf 110 - Crash (TV film)
Polizeiruf 110 - Für Janina (TV film)
Sieben Stunden (TV film)
2017 Polizeiruf 110 – Einer für alle, alle für Rostock (TV film)
Tod im Internat (TV film)
2016 Die Büffel sind los! (TV film)
2015 Kubanisch für Fortgeschrittene (TV film)
Polizeiruf 110 - Wendemanöver (TV film)
Zmatky jedné matky 2: Kmotřička (TV film)
2014 Polizeiruf 110 - Familiensache (TV film)
2012 Crashkurs (studentský film)
Polizeiruf 110 - Stillschweigen (TV film)
2011 Das grosse Comeback (TV film)
Polizeiruf 110 - Feindbild (TV film)
2010 Polizeiruf 110 - Einer von uns (TV film)
2008 Willkommen im Westerwald (TV film)
2005 Modrooká Polly

TV seriály

2017 Kriminalista (TV seriál)
Matka bouře (S12E04)
Claire (S12E02)
Ztracený syn (S12E01)
2015 Kriminalista (TV seriál)
Učitelka lásky (S11E03)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace