foto

Kathy Strachan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 History's Future
Pokušitel
Temná píseň
2015 Ark, The (TV film)
2013 Běž a skoč!
Miraklet
Moře
The Stag
2011 Smrt superhrdiny
2005 Showbands (TV film)
2004 Spin the Bottle
2001 Na nose
2000 Jedna za druhou
Saltwater
1999 Vicious Circle (TV film)
1997 Byl jsem dole

TV seriály

2018 Striking Out (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 4 (S02E04)
další epizody (6)
2017 Acceptable Risk (TV seriál)
2015 Clean Break (TV seriál)
2014 Charlie (TV seriál)
2013 Damo and Ivor (TV seriál)
2010 Vexed (TV seriál)
2009 Father & Son (TV seriál)
2005 Pure Mule (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
2001 Bachelors Walk (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace