foto

Paul Kreshka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Skryté rezervy
2012 Der Fall Wilhelm Reich
2010 Echte Wiener 2 - Die Deppat'n und die Gspritzt'n
2002 Gebirtig
2001 Komando v sukních
Černá vdova
1996 Kateřina Veliká (TV film)
1994 Návrat špiona (TV film)

TV seriály

1997 Die Knickerbockerbande (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)

Dokumentární

2014 The Real Beauty and the Beast (TV film) - vyp.
2013 Universum History (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace