foto

Josef Vrána

  • nar. 15.8.1962 (57 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Daria
2015 Abschussfahrt
Joseph
Lovci a oběti
2006 Indián a sestřička
1987 Pravidlá kruhu

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Konec tiskaře (E12)
Poldové a nemluvně (TV seriál)
Únos jako řemen (E10)
2019 Strážmistr Topinka (TV seriál)
Zločin na tanečním parketu (E06)
Živé terče (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
Krejzovi (TV seriál)
Seznamte se, prosím (S02E23)
Rapl (TV seriál)
Echt gold (S02E03)
Operace Ofsajd (S02E02)
Exekuce (S02E01)
2017 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Návrat (S02E10)
Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (6)
Přístav (TV seriál)
Vášeň mi jde (S04E07)
Otec a syn (S04E06)
Pátkův syn (S04E04)
další epizody (4)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Policejní svět (S02E09)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Oběť (S01E07)
Nadvláda (S01E06)
další epizody (7)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Kočka nebo miminko (S02E01)
Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (S01E08)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Cigaretový kouř (S01E08)
Přístav (TV seriál)
Třicet milionů (S01E18)
Klárka (S01E15)
Sumec (S01E11)
další epizody (11)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2010 Comeback (TV seriál)
Zlatá ledvina (S02E04)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Otázka víry (S02E06)
2009 Strážce duší (TV seriál)
Neviditelný zabiják (S02E03)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Repetent (S01E10)
1987 Nepolepšitelný starý muž (TV seriál)

Dokumentární

2012 Což byla svedena bitva?

Divadelní záznam

2016 Hamlet (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2020 Z místa činu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky