foto

Josef Vrána

  • nar. 15.8.1962 (55 let)
    Praha, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hamlet (divadelní záznam)
2015 Abschussfahrt
Joseph
Lovci a oběti
2006 Indián a sestřička
1987 Pravidlá kruhu

TV seriály

2017 Doktorka Kellerová (TV seriál)
Návrat (S02E10)
Mordparta (TV seriál)
Řešení (S02E08)
Krev (S02E07)
Bratři (S02E06)
další epizody (6)
Přístav (TV seriál)
Vášeň mi jde (S04E07)
Otec a syn (S04E06)
Pátkův syn (S04E04)
další epizody (4)
2016 Mordparta (TV seriál)
Kořist (S01E08)
Oběť (S01E07)
Nadvláda (S01E06)
další epizody (7)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Kočka nebo miminko (S02E01)
Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (S01E08)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Cigaretový kouř (S01E08)
Přístav (TV seriál)
Třicet milionů (S01E18)
Klárka (S01E15)
Sumec (S01E11)
další epizody (11)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
2010 Comeback (TV seriál)
Zlatá ledvina (S02E04)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Otázka víry (S02E06)
1997 Četnické humoresky (TV seriál)
Repetent (S01E10)
1987 Nepolepšitelný starý muž (TV seriál)

Dokumentární

2012 Což byla svedena bitva?

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace