foto

Mizuho Takasugi

  • nar. 22.10.1978 (41 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Tenši ni I'm fine
2014 Kagemusha Tokugawa Ieyasu (TV film)
2013 Banana to Gurobu to Jinbeezame
Rusutaku no Jiken (TV film)
Rusutaku no jiken: Naze tsuma wa korosaretaka (TV film)
2009 Nene (TV film)
Watashi no Naka no 8mm
2008 Sunadokei
2007 Sennyu Keiji Ranbo 2 (TV film)
2006 Mizu ni sumu hana
2003 North Point Port Town

TV seriály

2018 Čúzai keidži (TV seriál)
Episode 3 (E03)
2016 Doctor Car (TV seriál)
2015 Doctors: saikjó no meii 3 (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae 2 (TV seriál)
2007 Asakusa fukumaru ryokan (TV seriál)
Kiniro no Tsubasa (TV seriál)
2006 Cupid no Itazura (TV seriál)
Kiraware Matsuko no issho (TV seriál)
Tokumei! Keiji Don Game (TV seriál)
2005 Gokusen 2 (TV seriál)
Roomshare no Onna (TV seriál)
2004 Atarašii kaze (TV seriál)
Sukai hai (TV seriál)
2003 Dobutsu no Oisha-san (TV seriál)
Saigo no Bengonin (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kočira hon ikegami šó (TV seriál)
2001 Džošiana (TV seriál)
Šin hoši no kinka (TV seriál)
2000 Aoi tokugawa sandai (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky