foto

Alexander Šurkala

  • nar. 23.9.1971 (48 let)
    Prešov, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2020 Modelář
2019 Humorista
Pražské orgie
Svět dnešní noci
2016 Polednice
2015 Ztraceni v Mnichově
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2013 Bez doteku
Přijde letos Ježíšek?
2010 Habermannův mlýn
2008 Karamazovi
2007 Muzika
2006 Indián a sestřička
Malá pokušení (TV film)
2004 O dve slabiky pozadu
1999 Možnosti (studentský film)
1998 Timeless
1996 Šeptej
1995 Baleritron (studentský film)
Malostranské humoresky
1994 Douwe Egberts (studentský film)
Dětské hry (studentský film)
1993 Monidlo (studentský film)

TV seriály

2019 Terapie (TV seriál)
Epizoda 36 (S03E36)
Epizoda 35 (S03E35)
Epizoda 34 (S03E34)
další epizody (36)
2018 Dabing Street (TV seriál)
Poslední dabing (E12)
Destrukce (E11)
Monitoring (E10)
další epizody (12)
2011 Terapie (TV seriál)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
další epizody (10)

Dokumentární

2015 Tetřeví bednáři
2011 Inventura Febia (TV seriál)
Pop-idoly doby (E03)
1994 Musica Antiqua (TV film)
Od A k A a zase zpět (TV film)
1993 Old Vick (studentský film)
1991 Něco z Carmen (studentský film)

Hudební videoklipy

2018 Circus Ponorka feat. Vanua 2 – Rain (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce