foto

Adrian Jastraban

  • nar. 23.3.1969 (48 let)
    Banská Bystrica, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento slovenský rodák se narodil v Banské Bystrici roku 1969. Ve svém volném čase chodil za kamarádem, který dělal kulisáka v loutkovém divadle v Banské Bystrici. Díky tomu se rozhodl, že půjde studovat Vysokou školu muzických umění v Bratislavě. I když neměl žádné zkušennosti, vzali ho hned na loutkoherectví. O dva roky později přešel na Janáčkovu akademii muzických umění do Brna, kde se mu velmi zalíbila činohra.

Během studia hrál v Moravském divadle v Olomouci, kde později získal trvalé angažmá. Působil tu 10 let a zahrál hodně rolí-Radúze, Mefista ve Faustovi, Platonova aj. V roce 2003 se mu zadařilo natolik, že byl obsazen do role Edmunda v Králi Learovi na Letních shakespearovských slavnostech na Pražském hradě.

V posledních letech je nejčastěji k vidění v Divadle Bez zábradlí. Do povědomí diváků se dostal v roce 2005 rolí Bedřicha Lišky v seriálu ULICE. K vidění byl také ve filmech. Např. ZPRÁVA O PUTOVÁNÍ STUDENTŮ PETRA A JAKUBA a ÚČASTNÍCI ZÁJEZDU. Ze seriálů to jsou STRÁŽCE DUŠÍ a HOP NEBO TROP. Ve volném čase nejraději jezdí na hory kde snowboarduje. V létě chodí na túry. Má také rád bowling a surfování po internetu.

Marian "duklak2" Hamrla

Herecká filmografie

Filmy

2017 Přání k mání (TV film)
Touha motýla
Zádušní oběť (TV film)
2016 Soukromé lekce (studentský film)
Zázračný nos (TV film)
2015 Jan Hus (TV film)
Moji drazí (studentský film)
Správnej dres (TV film)
2013 Bez doteku
Hořící keř
2010 Nesmrteľní: Fejs (TV film)
2009 Jánošík - Pravdivá historie
Svědomí Denisy Klánové (TV film)
2008 Cinka Panna
Hrobník (TV film)
2006 Účastníci zájezdu
2005 A tou nocí nevidím ani jedinou hvězdu
2004 Milenci a vrazi
2003 Král Lear (divadelní záznam)
Želary
2000 Přijď království tvé (divadelní záznam)
Zpráva o putování studentů Petra a Jakuba
1998 Král se baví (divadelní záznam)

TV seriály

2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Udavač (E11)
2016 Pustina (TV seriál)
Epizoda 2 (E02)
2015 Policie Modrava (TV seriál)
Letenka do Ria (S01E02)
2014 První republika (TV seriál)
Zpovědní tajemství (S01E14)
Iniciála Vé (S01E13)
Ano (S01E10)
další epizody (7)
Případy 1. oddělení (TV seriál)
Laborant (S01E05)
Nevinné lži (TV seriál)
Hra (E13)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrt v láhvi (S04E09)
2013 Kriminálka Staré Město 2 (TV seriál)
2010 Cukrárna (TV seriál)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
Nesmrtelní (TV seriál)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
2005 Ulice (TV seriál)
2004 Hop nebo trop (TV seriál)
2003 Strážce duší (TV seriál)
2000 Četnické humoresky (TV seriál)
Táta (S02E07)

TV pořady

2008 Hvězdný reportér (TV pořad)
2003 Volejte Novu (TV pořad)
1994 Snídaně s Novou (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace