foto

Kristen Stewart

  • nar. 9.4.1990 (29 let)
    Los Angeles, California, USA

Ocenění

  • vítězství
  • nominace

BAFTA

  • 2010 - (Vycházející hvězda)

Razzies

New York Film Critics Circle

  • 2015 -Sils Maria (Nejlepší herečka ve vedlejší roli)

Los Angeles Film Critics Association

  • 2015 -Sils Maria (Nejlepší herečka ve vedlejší roli)

César Awards

  • 2015 -Sils Maria (Nejlepší vedlejší herečka)

Florida Film Critics Circle Awards

  • 2015 -Sils Maria (Nejlepší vedlejší herečka)

Herecká filmografie

Filmy

2020 Happiest Season
Underwater
2019 Against All Enemies
Charlieho andílci
The Big Shoe
2018 Jeremiah Terminator LeRoy
Lizzie
2016 Café society
Jisté ženy
Personal Shopper
Ulička slávy
2015 American Ultra
Anestezie
Jako ty
Once and Forever
2014 9 Kisses
Camp X-ray
Pořád jsem to já
Sils Maria
2012 K-11
Na cestě
Sněhurka a lovec
Twilight sága: Rozbřesk - 2. část
2011 Twilight sága: Rozbřesk - 1. část
2010 Svět podle Mallory
The Runaways
Twilight sága: Zatmění
2009 Twilight sága: Nový měsíc
Zábavný park
2008 Co se vlastně stalo
Jumper
Stmívání
The Yellow Handkerchief
2007 Cutlass
Na území žen
Prokletí domu slunečnic
The Cake Eaters
Útěk do divočiny
2005 Nelítostná rasa
Zathura: Vesmírné dobrodružství
2004 Chyťte tu holku
Mluv
Undertow
2003 Cold Creek Manor
2002 Úkryt
2001 Životní jistoty
2000 Flintstoneovi 2 - Viva Rock Vegas
1999 Třináctý rok (TV film)

TV seriály

2008 The Sarah Silverman Program. (TV seriál)
I Thought My Dad Was Dead, But It Turns Out He's Not (S02E14)

Dokumentární

2014 Hollywood Film Awards (TV film)

Hudební videoklipy

2016 The Rolling Stones - Ride 'Em On Down (hudební videoklip)
2014 Jenny Lewis - Just One of the Guys (hudební videoklip)
2011 Christina Perri - A Thousand Years (hudební videoklip) - a.z.
I Was Broken (hudební videoklip)
2010 Cherry Bomb (hudební videoklip)
Muse - Neutron Star Collision (Love Is Forever) (hudební videoklip) - a.z.
2008 Paramore - Decode (hudební videoklip) - a.z.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Come Swim

Hudební videoklipy

2014 Take Me to the South (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Come Swim

Host

TV pořady

2015 The Late Late Show with James Corden (TV pořad)
The Late Show with Stephen Colbert (TV pořad)
2014 The Tonight Show Starring Jimmy Fallon (TV pořad)
2012 2012 MTV Movie Awards (TV pořad)
Módní styl hvězd (TV pořad)
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (TV pořad)
Teen Choice Awards 2012 (TV pořad)
2011 2011 MTV Movie Awards (TV pořad)
The 37th Annual People's Choice Awards (TV pořad)
2010 82. Annual Academy Awards (TV pořad)
Conan (TV pořad)
MTV Movie Awards 2010 (TV pořad)
Scream Awards 2010 (TV pořad)
2009 2009 MTV Movie Awards (TV pořad)
Inside the Cinema (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2009 (TV pořad)
Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)
Teen Choice Awards 2009, The (TV pořad)
The Jay Leno Show (TV pořad)
Tonight Show with Conan O'Brien, The (TV pořad)
Ulalume: Howling at New Moon (TV pořad)
2008 MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)
2007 Rencontres de cinéma (TV pořad)
Up Close with Carrie Keagan (TV pořad)
Xposé (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1986 Oprah show (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)
1973 Fantástico (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(2 664)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace