foto

Jacques Audrain

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2005 Si c'était à refaire (TV film)
Visite inopportune, Une (TV film)
2003 Dindon, Le (TV film)
2000 La périchole, la chanteuse et le dictateur (TV film)
Les contes d'Hoffmann (TV film)
1993 Nebezpečný let (TV film)
1992 Odyssée bidon (TV film)
Taupes-niveaux, Les (TV film)

TV seriály

2002 7 jours au Groland (TV seriál)
1993 Inspecteur Médeuze (TV seriál)
1986 Růžová knihovna (TV seriál)

Dokumentární

1997 Un siècle d'écrivains: Georges Bataille (TV film)
1987 L'Homme qui a vu l'homme qui a vu l'ours (TV film)

TV pořady

2005 Mon incroyable fiancé (TV pořad)

Divadelní záznam

2007 Jeanne d'Arc au bûcher (divadelní záznam)
2006 Fables de La Fontaine (divadelní záznam)
2002 Platée (divadelní záznam)

Herecká filmografie

TV seriály

1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky