foto

Ludmila Kartousková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Cesta do Říma
2010 Bludičky (TV film)
2009 3 sezóny v pekle
2006 Panic je nanic
Zajatci Ďáblova chřtánu (TV film)
Účastníci zájezdu
2005 Naprosto osvětleno
Skřítek
2002 Sen

TV seriály

2018 Dáma a Král (TV seriál)
Jak svět přichází o doktory (S03E03)
Modrý kód (TV seriál)
Karty nelžou (S02E57)
2017 Trpaslík (TV seriál)
Pátek (E05)
Čtvrtek (E04)
Středa (E03)
2016 Polda (TV seriál)
Probuzení (S01E01)
2011 Vyprávěj (TV seriál)
Osmdesátiny (S03E13)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Okresní přebor (TV seriál)
Návštěva z kraje (E16)
Svatba (E15)
Schůze (E08)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Jak tě mám uspokojit? (S01E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace