foto

Herbert Bötticher

  • nar. 19.12.1928
    Hannover, Preußen, Německá říše
  • zem. 8.10.2008 (79 let)
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Prinz und Paparazzi (TV film)
1986 Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1984 Er-Götz-liches (TV film)
Heute und damals (TV film)
1982 Behaltet Mut (TV film)
1981 Onkel & Co. (TV film)
1980 Leute wie du und ich (TV film)
1979 Zwei Mann um einen Herd (TV film)
1978 ...von Herzen mit Schmerzen (TV film)
Ein Hut von ganz spezieller Art (TV film)
1977 Ein Abend im Salon der Marie d'Agoult (TV film)
1976 Der Hofmeister (TV film)
Oblomows Liebe (TV film)
Salon Kitty
Vier gegen die Bank (TV film)
1975 Depressionen (TV film)
Lina Braake
1974 Der Verrat (TV film)
Silverson (TV film)
Tatort - Acht Jahre später (TV film)
Tatort - Mordgedanken (TV film)
1973 Traumstadt
Vom Hackepeter und der kalten Mamsell (TV film)
1972 Hoopers letzte Jagd (TV film)
Mancher lernt's nie (TV film)
Tatort - Der Fall Geisterbahn (TV film)
1971 Die Frau ohne Kuß (TV film)
Die Zeit schreit nach Satire (TV film)
Geschäfte mit Plückhahn (TV film)
Glückspilze (TV film)
1970 Die 13 Monate (TV film)
Lerne Lachen ohne zu weinen (TV film)
Mein Freund Harvey (TV film)
1969 Hotel Royal (TV film)
Jacques Offenbach - Ein Lebensbild (TV film)
Vom Teufel geholt (TV film)
1968 Aufrichtige Lügnerin, Die (TV film)
Bengelchen liebt kreuz und quer
Das Spiel von Liebe und Zufall (TV film)
Heim und Herd (TV film)
Kachna zazvoní v 7.30
Mathilde Möhring (TV film)
Morgens um Sieben ist die Welt noch in Ordnung
Reisegesellschaft, Die (TV film)
1967 Biedermann und die Brandstifter (TV film)
Blut floss auf Blendings Castle (TV film)
Das Kriminalmuseum - Kaliber 9 (TV film)
Der Schpunz (TV film)
Ein Riß im Eis (TV film)
Pauken und Trompeten (TV film)
1966 Flieger Ross (TV film)
1965 Keine Angst vor der Hölle?
Müde Theodor, Der
Tochter des Brunnenmachers, Die (TV film)
1964 Der Mann nebenan (TV film)
Gerechtigkeit in Worowogorsk (TV film)
Hotel Iphigenie (TV film)
Zweierlei Maß (TV film)
1963 Alle meine Söhne (TV film)
Candida (TV film)
Das Glück der Ehe (TV film)
Die zwölf Geschworenen (TV film)
Mirandolina (TV film)
1962 Die Soldaten (TV film)
Florence und der Zahnarzt (TV film)
Mord im Dom (TV film)
1960 Hamlet, Prinz von Dänemark (TV film)

TV seriály

2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1999 Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1997 Park Hotel Stern (TV seriál)
1992 Lilli Lottofee (TV seriál)
1990 Der Millionenerbe (TV seriál)
Edgar, Hüter der Moral (TV seriál)
Liebesgeschichten (TV seriál)
Pension Corona (TV seriál)
1989 Das Nest (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
1985 Schöne Ferien (TV seriál)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
Ich heirate eine Familie (TV seriál)
1981 Wer den Schaden hat... (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Ein verrücktes Paar (TV seriál)
1975 Eine ganz gewöhnliche Geschichte (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1970 Die Kriminalerzählung (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1968 Der Vater und sein Sohn (TV seriál)
Zimmer 13 (TV seriál)
1967 Der Tod läuft hinterher (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Die sanfte Tour (TV seriál)
1962 Wer einmal aus dem Blechnapf frißt (TV seriál)

Host

TV pořady

1984 Lach mal wieder (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky