foto

Mark Aiken

  • nar. Belfast, Severní Irsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Astral
2016 100 Streets
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
2005 Headhunter
2004 Ten Minute Movie
2001 Bytost z hlubin (TV film)
Laud Weiner
2000 The Blind Date
1999 Dubrovacki suton
1997 Clancy's Kitchen
1995 Under the Moon (TV film)
1992 Charles a Diana (TV film)
1991 Dokud nejde o život... (TV film)

TV seriály

2019 Vraždy podle Agathy (TV seriál)
Agatha Raisin & The Haunted House (S03E01)
Otec Brown (TV seriál)
Píšťala v temnotách (S07E03)
2015 Bez hranic (TV seriál)
In Loco Parentis (S03E04)
2012 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Paní Willowsová lituje (S12E11)
2011 The Case (TV seriál)
Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
The Man Who Never Was: Part 2 (S05E06)
The Man Who Never Was: Part 1 (S05E05)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Lži a tajemství (S05E04)
2009 Trinity (TV seriál)
MI5 (TV seriál)
Epizoda 8 (S08E08)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S07E07)
Day 7: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S07E06)
Day 7: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S07E05)
další epizody (5)
2007 Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Stres (S01E02)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Elektrický šok (S04E23)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Léto ve městě (S02E01)
Alias (TV seriál)
Led (S04E04)
2004 No Angels (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Lying Pig (E10)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Meč ve městě (S06E08)
2001 Judge John Deed (TV seriál)
Mersey Beat (TV seriál)
2000 Beast (TV seriál)
Black Books (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 The Hello Girls (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
Game On! (TV seriál)
Strašidelné příběhy (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1994 Nelson's Column (TV seriál)
1993 Full Stretch (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Nicholas Craig, the Naked Actor (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 The Big Breakfast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky