foto

Mark Aiken

  • nar. Belfast, Severní Irsko, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Astral
2016 100 Streets
2008 24 hodin: Vykoupení (TV film)
2005 Headhunter
2004 Ten Minute Movie
2001 Bytost z hlubin (TV film)
Laud Weiner
2000 Blind Date, The
1999 Dubrovacki suton
1997 Clancy's Kitchen
1995 Under the Moon (TV film)
1992 Charles a Diana (TV film)
1991 Dokud nejde o život... (TV film)

TV seriály

2015 Bez hranic (TV seriál)
In Loco Parentis (S03E04)
2011 The Case (TV seriál)
2009 Trinity (TV seriál)
24 hodin (TV seriál)
Day 7: 2:00 p.m.-3:00 p.m. (S07E07)
Day 7: 1:00 p.m.-2:00 p.m. (S07E06)
Day 7: 12:00 p.m.-1:00 p.m. (S07E05)
další epizody (5)
2007 Dobrodružství Sarah Jane (TV seriál)
Inspector George Gently (TV seriál)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Elektrický šok (S04E23)
2005 Kriminálka New York (TV seriál)
Léto ve městě (S02E01)
2004 No Angels (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Lying Pig (E10)
2003 Las Vegas: Kasino (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
2001 Alias (TV seriál)
Judge John Deed (TV seriál)
Mersey Beat (TV seriál)
2000 Beast (TV seriál)
Black Books (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Mrtvé probouzeti (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1997 Jonathan Creek (TV seriál)
1996 The Hello Girls (TV seriál)
1995 Dressing for Breakfast (TV seriál)
Game On! (TV seriál)
Strašidelné příběhy (TV seriál)
Thief Takers (TV seriál)
1994 Nelson's Column (TV seriál)
1993 Full Stretch (TV seriál)
1991 Soldier Soldier (TV seriál)
1990 Nicholas Craig, the Naked Actor (TV seriál)
1989 Birds of a Feather (TV seriál)
1988 The Return of Shelley (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)

TV pořady

1992 The Big Breakfast (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace