foto

Horst Michael Neutze

  • nar. 17.11.1923
    Hannover, Německá říše
  • zem. 19.11.2006 (83 let)
    Hamburg, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1986 Ein Stück aus ihrem Leben (TV film)
Geschichten aus der Heimat - Gift, Schnaps und Meeresleuchten (TV film)
1985 Der Fehler des Piloten (TV film)
1984 Le dernier civil (TV film)
1983 Satan ist auf Gottes Seite (TV film)
1982 Leben im Winter (TV film)
Stunde des Löwen, Die (TV film)
1981 Jeans (TV film)
1979 Fallstudien (TV film)
Jubilarin, Die (TV film)
Lauter anständige Menschen (TV film)
1978 Ein Mord am Lietzensee (TV film)
1974 Der Tote vom Sarntal (TV film)
Der Verrat (TV film)
Lisa - Aus dem Leben einer Unentbehrlichen (TV film)
1973 Desaster (TV film)
1972 Gewissensentscheidung (TV film)
Nicht Lob - noch Furcht. Graf Galen, Bischof von Münster (TV film)
Pueblo-Affaire, Die (TV film)
1971 Glückspilze (TV film)
Vogel bin ich nicht, Ein (TV film)
1970 General Oster - Verräter oder Patriot? (TV film)
Lieber Erwin (TV film)
Sir Henri Deterding (TV film)
1969 Der spanische Bürgerkrieg (TV film)
Nennen Sie mich Alex (TV film)
Verratener Widerstand - Das Funkspiel der deutschen Abwehr in Holland (TV film)
1968 Kidnap - Die Entführung des Lindbergh-Babys (TV film)
Risiko für Weihnachtsmänner (TV film)
Täter auf der Spur - Schrott, Dem (TV film)
1967 Betrug der Zeiten (TV film)
Brooklynský klub vrahů
Das Kriminalmuseum - Kaliber 9 (TV film)
Täter auf der Spur - Am Rande der Manege, Dem (TV film)
1966 4 Schlüssel
Chladnokrevně předložený účet
Der Trauschein (TV film)
Kriminalmuseum - Das Etikett (TV film)
1965 Kriminalmuseum - Das Nummernschild (TV film)
1964 Haben (TV film)
Polizeirevier Davidswache
Stahlnetz - Rehe (TV film)
1963 Stalingrad (TV film)
1961 Sansibar

TV seriály

1994 Der Nelkenkönig (TV seriál)
Faust (TV seriál)
1988 Místo činu (TV seriál)
Tödlicher Treff (S01E210)
Sein letzter Wille (S01E203)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Eine Million Mäuse (S01E190)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Einer sah den Mörder (S01E178)
1985 Ein Fall für TKKG (TV seriál)
Ein Heim für Tiere (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Osudná nejistota (S01E168)
1983 Geschichten aus der Heimat (TV seriál)
1982 Die Krimistunde (TV seriál)
Es muß nicht immer Mord sein (TV seriál)
Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Akce proti pašování (TV seriál)
I.O.B. Spezialauftrag (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Die unsterblichen Methoden des Franz Josef Wanninger (TV seriál)
Kläger und Beklagte (TV seriál)
MS Franziska (TV seriál)
Unternehmen Rentnerkommune (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Trimmel hält ein Plädoyer (S01E86)
1977 Místo činu (TV seriál)
Spätlese (S01E75)
1976 Den lieben langen Tag (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Münchner Geschichten (TV seriál)
1972 Zvláštní oddělení K1 (TV seriál)
1970 Hamburg Transit (TV seriál)
1969 Der Kommissar (TV seriál)
1967 Dem Täter auf der Spur (TV seriál)
Dreizehn Briefe (TV seriál)
Ein Fall für Titus Bunge (TV seriál)
Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1966 Polizeifunk ruft (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Hafenpolizei (TV seriál)
1961 Komische Geschichten mit Georg Thomalla (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Divadelní záznam

1969 Die Jubilarin (divadelní záznam)
1967 Der Trauschein (divadelní záznam)
1963 Der Trauschein (divadelní záznam)

Host

TV pořady

1975 Musik ist Trumpf (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky