foto

Trude Breitschopf

  • nar. 16.5.1915
    Celje, Rakousko-Uhersko
  • zem. 19.9.2001 (86 let)
    Mnichov, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Verrückt nach dir (TV film)
1993 Klippen des Todes (TV film)
1991 Das vergessene Tal (TV film)
Die Bank ist nicht geschädigt (TV film)
1990 Der Neue Mann (TV film)
1989 Josefine
1988 Das Königsstechen (TV film)
Tatort - Programmiert auf Mord (TV film)
Unding der Liebe, Ein (TV film)
1986 Fernes Leben, Ein (TV film)
1983 Einmal die Woche (TV film)
Traumlage (TV film)
Unternehmen Arche Noah (TV film)
1979 Wunderbaren Jahre, Die
1977 Vertreibung aus dem Paradies, Die
1976 Münchnerinnen (TV film)
Tatort - Wohnheim Westendstraße (TV film)
Verlorenes Leben
1970 Hanna Lessing (TV film)
1969 Alte Kameraden (TV film)
Kollege Bindelmann (TV film)
1967 Das Kriminalmuseum - Kaliber 9 (TV film)
1966 Der Fall Angelika (TV film)
Eine einträgliche Stelle (TV film)
1965 Der Ruepp (TV film)
Yerma (TV film)
1963 Hedda Gabler (TV film)
1960 Ein Weihnachtslied in Prosa oder Eine Geistergeschichte zum Christfest (TV film)
Eine Frau fürs ganze Leben
1959 Most
1957 Noc, ve které přišel ďábel
1941 Unser kleiner Junge

TV seriály

1995 Stefanie (TV seriál)
1994 Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
1992 Der Fotograf oder Das Auge Gottes (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
Lauter Glückspilze (TV seriál)
1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Rummelplatzgeschichten (TV seriál)
1983 Die fünfte Jahreszeit (TV seriál)
Kontakt bitte... (TV seriál)
1982 Meister Eder und sein Pumuckl (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1978 Die Straße (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Neues aus Uhlenbusch (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1974 Derrick (TV seriál)
Wie würden Sie entscheiden? (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1967 Flucht ohne Ausweg (TV seriál)
Verräter (TV seriál)
1964 Gewagtes Spiel (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)
Kommissar Freytag (TV seriál)
1962 Hauptgewinn: 6 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky