foto

Clementine Amouroux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Mille millièmes, fantaisie immobilière
1995 Sept en attente
1993 Strom, starosta a mediatéka
1992 La Révolte des enfants
1982 Emmenez-moi au théâtre: Patate (TV film)
Retour d'Elisabeth Wolff, Le (TV film)
1980 Surmâle, Le (TV film)
1979 Messidor
Mesure pour mesure (TV film)
Mors aux dents, Le
1978 Jeden hot a druhý čehý
Percival Galský

TV seriály

2011 Le jour où tout a basculé (TV seriál)
2005 Trois femmes flics (TV seriál)
1998 Marc Eliot (TV seriál)
1990 S.O.S. disparus (TV seriál)
1988 Tel père, tel fils (TV seriál)
1987 Passions de Céline, Les (TV seriál)
1985 Colette (TV seriál)
1981 Mon meilleur Noël (TV seriál)
1977 Banlieue Sud-Est (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky