foto

Quintín Bulnes

  • nar. 9.5.1926
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 2006
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Muž se zlatou maskou
1990 La telaraña
1989 Programado para morir
Secta satánica: el enviado del señor
1988 Cacería implacable
1981 Braceras, Las
1979 Hranice
La sotana del reo
1977 Como gallos de pelea
Mexicano, El
1976 Hombre de los hongos, El
Hombre del puente, El
Střelec
Zona roja
1975 El valle de los miserables
Somos del otro Laredo
1974 Viboras cambian de piel, Las
1973 I Escaped from Devil's Island
Jory
Las bestias del terror
1972 Hijazo de mi vidaza
Tigresa, La
1971 La muerte viviente
1970 Pancho Tequila
1969 Arriba las manos Texano
El último pistolero
Horca para el Texano, Una
Los siete proscritos
Super Colt 38
1968 House of Evil
Por mis pistolas
1967 Bandits, The
Su excelencia
1966 Alma Grande
Doctor Satán
El cachorro
Rage
Tiempo de morir
Tierra de violencia
1964 Revólver sangriento, El
1963 Agente XU 777
La garra del leopardo
Los amigos Maravilla en el mundo de la aventura
1962 Barú, el hombre de la selva
Caperucita y Pulgarcito contra los monstruos
El mundo salvaje de Barú
Frankestein el vampiro y compañía
La barranca sangrienta
La máscara roja
La pantera de Monte Escondido
La venganza del resucitado
Pistoleros, Los
1961 Chicas casaderas
El Bronco Reynosa
Espadachines de la reina, Los
Los encapuchados del infierno
Muñecos infernales
Pegando con tubo
Un par... a todo dar
Y Dios la llamó Tierra
1960 Carnaval en mi barrio
Dalton That Got Away, The
Impostor, El
La ley de las pistolas
Tigres del ring, Los
Un trío de tres
Vystěhovalci
¡Viva la soldadera!
1959 El grito de la muerte
La edad de la tentación
Los diablos del terror
Puños de Roca
1958 Raffles
1957 El ratón
The Black Scorpion
1956 Medallón del crimen, El
1955 Amor y pecado
El asesino X
Fugitivos: Pueblo de proscritos
1953 Cuarto de hotel
Lunar de la familia, El
Sueños de gloria
1952 Angélica
El genial Detective Peter Pérez
La hija del ministro
Mi esposa y la otra
Te sigo esperando
1951 Arrabalera
1950 La mujer que yo amé
1949 Lluvia roja
1945 Corazones de México
1939 Corazón de niño

TV seriály

1997 Gente bien (TV seriál)
1989 Luz y sombra (TV seriál)
1986 Gloria y el infierno, La (TV seriál)
1973 Miserables, Los (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace