foto

Petr Surmaj

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2009 Ulovit miliardáře

Herecká filmografie

Filmy

2009 Ulovit miliardáře
2007 Roming

TV seriály

2018 Krejzovi (TV seriál)
Šťastná myšlenka (S01E31)
Modrý kód (TV seriál)
V jednom ohni (S03E01)
2012 Policajti z centra (TV seriál)

Hudební videoklipy

2011 Gipsy.cz: Desperado (hudební videoklip)
2008 Gipsy.cz: Benga Beating (hudební videoklip)
2007 Gipsy.cz: Jednou (hudební videoklip)
2006 Gipsy.cz: Romano Hip Hop (hudební videoklip)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky