foto

Rusty Smith

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Life of the Party
2017 Uteč
2016 Šéfka
2014 The Little Rascals Save the Day
2012 Na dno nás nedostanete
2011 Netvor
Surfařka
Zahulíme, uvidíme 3
2010 Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
2009 Růžový panter 2
2007 Bratz
Láska podle předlohy
2006 Bezva vejška
2004 Jeho fotr, to je lotr!
2003 Agent Cody Banks
Vánoční skřítek
2002 Austin Powers - Goldmember
Sloužit Sáře
2001 61* (TV film)
2000 Fotr je lotr
1999 Austin Powers: Špion, který mě vojel
Mystery, Aljaška
The Corndog Man
Ztracený a nalezený
1997 Kosmetička a zvíře
Město slávy
1996 Dunston: Sám v hotelu
1995 One Night Stand
1994 A Friend to Die For (TV film)
Všechno je dovoleno!

TV seriály

2017 Drápy (TV seriál)
Avalanche (S01E10)
Ambrosia (S01E09)
Teatro (S01E08)
další epizody (9)
2015 Scream (TV seriál)
Pilot (S01E01)
The Comedians (TV seriál)
2014 Vlčí mládě (TV seriál)
Klam a zmatek (S04E12)
Slib mrtvým (S04E11)
Zrůdy (S04E10)
další epizody (24)
2013 Mistresses (TV seriál)
Vlčí mládě (TV seriál)
Zatmění Měsíce (S03E12)
Úmluva alf (S03E11)
Přehlížený (S03E10)
další epizody (12)
2002 Oddělení loupeží a vražd (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace