foto

Matthew C. Jacobs

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2014 Maya Rudolph Show, The (TV film)
2004 V zajetí (TV film)
2003 Den zlomu (TV film)
1999 Dream a Little Dream
1991 Mutronics
1989 Já, šílenec
Nahá lež (TV film)
Society
1988 Kansas
1987 Árie
Život s kapelou

TV seriály

2021 Živí mrtví (TV seriál)
Splinter (S10E20)
One More (S10E19)
Find Me (S10E18)
další epizody (4)
2013 Army Wives (TV seriál)
All or Nothing (S07E13)
Damaged (S07E12)
Adjustment Period (S07E11)
další epizody (13)
2012 Army Wives (TV seriál)
Onward (S06E23)
Domestic Maneuvers (S06E22)
Handicap (S06E21)
další epizody (23)
2011 Army Wives (TV seriál)
Farewell to Arms (S05E13)
Firefight (S05E12)
Drop Zone (S05E11)
další epizody (12)
1997 Port Charles (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Video kompilace

1995 Tom Petty and the Heartbreakers: Playback (video kompilace)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky