foto

Jason Hildebrandt

  • nar. 1967
    New York, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Tarzan
2010 Killer by Nature
2001 Černý jestřáb sestřelen
1999 Noční svět: Virtuální realita (TV film)
1997 Brokers
The Deli

TV seriály

2018 Zdánlivý známý (TV seriál) - vyp.
1998 Sins of the City (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
Swift Justice (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)

Dokumentární

2009 Ruská divočina (TV seriál)
2008 Boj za záchranu velryb (TV seriál) - vyp.

Host

TV pořady

2016 Nejnebezpečnější pracovní pohovor (TV pořad)
2014 Extrémní sběrači aut (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace