foto

Vera Borek

  • nar. 20.9.1940 (79 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 TABU – Jest duše cizinkou na zemi
2010 Fern & Nah (studentský film)
2007 Zproštěn viny
2000 Happy Hour oder Glück und Glas (TV film)
Vino santo (TV film)
1997 Qualtingers Wien
1996 Tatort - Kolportage (TV film)
1993 Tatort - Stahlwalzer (TV film)
1992 Dead Flowers
1990 Der veruntreute Himmel (TV film)
1986 Das Diarium des Dr. Döblinger
1984 Ist Onkel Jack ein Konformist? (divadelní záznam)
1981 Die Feen sterben aus (TV film)
1979 Grandison
Lemminge, Teil 2 - Verletzungen (TV film)
Povídky z Vídeňského lesa
1977 Mulligans Rückkehr (TV film)
1976 Fehlschuß (TV film)
1975 Erziehung durch Dienstmädchen (TV film)
Pudels Kern, Des (TV film)
1969 Die bösen Köche (TV film)

TV seriály

2007 Big Ben (TV seriál)
Vídeňská krev (S13E04)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1978 Holocaust (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2011 Qualtinger

Host

TV pořady

1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky