foto

Michael Hudecek

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2005 Utajený
1998 Endlich Schluß
1995 Der Kopf des Mohren

TV seriály

1999 Alma - A Show biz ans Ende (TV seriál)
1997 Die Kids von Berlin (TV seriál)

Dokumentární

2013 Abeceda – Strach nebo láska
2010 Na počátku bylo světlo
1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2012 Komme wer wolle

Režijní filmografie

Dokumentární

1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

1997 Kreuz & Quer (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace