foto

Rino Katase

  • nar. 8.5.1957 (62 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Les Miserables (TV film)
2017 Kimi ni sasageru enburemu (TV film)
2015 Kainan 1890
2014 Tsuyoki Ari (TV film)
2013 Sukétogucu no jakusoku (TV film)
2012 SP - Keishichou Keigoka 2 (TV film)
2011 Ai inoči ~Šindžuku kabukičó kakekomidera~ (TV film)
2010 Rosuto kuraimu: Senkó
2009 Akuma no Temari Uta (TV film)
Kakera
Čúó rjúsa (TV film)
2008 Tokugawa Fúnroku: Hačidai šógun Jošimune (TV film)
Yagyu Ichizoku no Inbo (TV film)
2007 Kaze no sotogawa
Macumoto Kisaburó ikka monogatari: Odžísan no daidokoro (TV film)
Sugata Sanshiro
2005 Yaoh (TV film)
2002 Sennen no koi: Hikaru Gendži monogatari
2000 Ve spárech yakuzy
1999 Tenši ni misuterareta joru
1998 Gokudó no onnatači: Kedžime
1997 Mi mo kokoro mo
1996 Gokudó no onnatači: Kiken na kake
1994 Otoko wa curai jo: Haikei, kuruma Toradžiró-sama
Šinonomeró onna no ran
1993 Šin Gokudó no onnatači: Kakugošii ja
1992 Kancubaki
1991 Jutai
Kageró
Šin gokudó no onnatači
1990 Gokudó no onnatači: Saigo no tatakai
Minamoto no Jošicune (TV film)
Ruten no umi
1989 Gokudó no onnatači: Sandaime ane
1988 Nikutai no mon
1987 Gokudó no onnatači II
Jošiwara endžó
1986 Gokudó no onnatači
1985 Nidaime wa Christian
1982 Maboroši no miuumi
Shibugakitai: Boys and Girls
1979 Onmicu dóšin: Óedo sósamó
1978 Inubue

TV seriály

2018 Confidence Man JP (TV seriál)
2016 Doctor Car (TV seriál)
2015 Hanamoju (TV seriál)
Kuroi gašú: kusa (TV seriál)
2013 Kamo, Kyoto e Iku. (TV seriál)
Rasuto Dina (TV seriál)
2012 Hungry! (TV seriál)
2011 Tempest (TV seriál)
2009 Gyoretsu no 48 Jikan (TV seriál)
2007 Jotei (TV seriál)
Ten to sen (TV seriál)
2006 Jaó (TV seriál)
Keidžiró Engawa nikki 3 (TV seriál)
2004 Keidžiró Engawa nikki (TV seriál)
2003 Musaši (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
1995 Kinjirareta Asobi (TV seriál)
1994 Hana no Ran (TV seriál)
1992 Hitori de Iino (TV seriál)
1976 Kaze to kumo to nidži to (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky