foto

Kóiči Dómoto

  • nar. 1.1.1979 (41 let)
    Ašija, prefektura Hjógo, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bokura no júki 2017 (TV film)
2015 Onmjódži (TV film)
Tensai Tantei Mitarai: Nankai Jiken File (TV film)
2008 Ginmaku ban Sushi ôji!: Nyûyôku e iku
2006 Yonimo Kimyona Monogatari 2006 Aki no Tokubetsuhen (TV film)
1994 Ie naki ko
Shoot
1992 200X-nen: Sho

TV seriály

2007 Suši ódži! (TV seriál)
2006 Džúósei (TV seriál)
2003 Mukodono 2003 (TV seriál)
2002 Remote (TV seriál)
2001 Mukai Arata no Dobutsu Nikki (TV seriál)
Rookie (TV seriál)
2000 Tenši ga kieta mači (TV seriál)
1999 P.S. Genki desu, Shunpei (TV seriál)
To heart: koishite shinitai (TV seriál)
1998 Harmonia (TV seriál)
1997 Bokura no júki (TV seriál)
1996 Ginrou Kaiki File (TV seriál)
Wakaba no Koro (TV seriál)
1994 Ie Naki Ko (TV seriál)
Ningen, šikkaku: Tatoeba boku ga šindara (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky