foto

Emily Spivey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Wine Country
2016 Zilionáři
2014 How I Met Your Dad (TV film)

TV seriály

2016 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Izolace (S02E17)
2015 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Zločin a trest (S02E04)
Marnej fór (S01E10)
Hrozné rozinky a svatební šílenství (S01E03)
2013 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Pouť, na kterou se nezapomíná (S05E07)
2011 Up All Night (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Eagleton (S03E12)
2002 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Torch Song Hillogy (S06E07)

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
1995 MADtv (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2019 Wine Country

TV seriály

2014 Brooklyn 99 (TV seriál)
Chocolate Milk (S02E02)
2013 Awesomes, The (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Jerry's Retirement (S05E20)
Partridge (S05E17)

Producentská filmografie

TV seriály

2011 Parks and Recreation (TV seriál)
Li'l Sebastian (S03E16)
The Bubble (S03E15)
Road Trip (S03E14)
další epizody (15)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2019 Bless the Harts (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)

Host

TV pořady

1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace