foto

Héctor Suárez

  • nar. 21.10.1938 (80 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 El Americano 3D
2012 Aquellos Ojos Verdes
Suave patria
2006 Mujer alabastrina
2004 Al otro lado
2002 Ciudades oscuras
2001 Atlético San Pancho
1988 Día de muertos
Mi fantasma y yo
1986 Murieron a la mitad del rio
1985 El rey de la vecindad
1984 El mil usos II
Entre ficheras anda el diablo - La pulquería 3
Nosotros los pelados
1983 Chile picante
Do jisté míry
El amor es un juego extraño
1982 La pulquería 2
Valentín Lazaña
1981 Como México no hay dos
El mil usos
El robo imposible
Lagunilla, mi barrio
1980 Picardia mexicana - numero dos
Tentadoras, Las
1979 En la cuerda del hambre
1978 Oye Salomé!
Plaza de Puerto Santo, La
1977 Picardia mexicana
1976 El buscabullas
La palomilla al rescate
Ministro y yo, El
México, México, ra ra ra
1975 Elegido, El
Las fuerzas vivas
Longitud de guerra
1974 Poder negro, El
1973 Barevný vítr
Diamantes, oro, y amor
Volveré a nacer
1972 Doña Macabra
Fin de fiesta
Hay ángeles sin alas
La pequeña señora de Perez
Mecánica nacional
Pandilleros de la muerte
1971 Azul
El paletero
Gatita, La
Juegos de alcoba
Reglas del juego, Las
Siempre hay una primera vez
Vuelo 701
1970 Para servir a usted
Quelite, El
Trampas de amor
1969 Al fin a solas
Golfo, El
No se mande, profe
Paraíso
Patsy, mi amor
Ángel, El
1968 Ambición sangrienta
Despedida de casada
Marcha de Zacatecas, La
Patrulla de valientes
1967 Años verdes, Los
La mujer de a seis litros
Novias impacientes
¡Adios cuñado!
1966 Despedida de soltera
Gatillo Veloz
Lanza tus penas al viento
Los dos apóstoles
Martín Romero El Rápido
1965 Alegría de vivir, La
El asalto
La maldición del oro
Para todas hay
Pecador, El
Pistoleros del oeste
1964 El asesino invisible

TV seriály

2013 Tajný život pana Ávily (TV seriál)
Boží rozmary (S01E08)
Jak zabít nesmrtelného (S01E07)
2012 El Albergue (TV seriál)
2008 Mujeres asesinas (TV seriál)
2007 Dame chocolate (TV seriál)
Tiempo final (TV seriál)
2006 Tierra de pasiones (TV seriál)
2003 Velo de novia (TV seriál)
2001 Diseñador ambos sexos (TV seriál)
1998 Gotita de amor (TV seriál)
¿Qué nos pasa? (TV seriál)
1981 Derecho de nacer, El (TV seriál)
1972 Gemelas, Las (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Historias engarzadas (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace