foto

Frédéric Ullmann

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Zvukařská filmografie

Filmy

2018 Le Collier rouge
2015 On the Road...
2014 Bon rétablissement !
2012 Bienvenue parmi nous
La Vérité si je mens ! 3
2011 Quand la guerre sera loin (TV film)
2010 Les Méchantes (TV film)
2009 Le Bourgeois gentilhomme (TV film)
Un chat un chat
2008 Le malade imaginaire (TV film)
2006 Je pense à vous
Les Amants du Flore (TV film)
Vive la bombe! (TV film)
2005 Gentille
2004 Le dernier jour
Okrsek 13
2003 Petites coupures
Qui a tué Bambi?
Vodka Lemon
2002 Víření fluida
2001 Alexandreia
Carrément à l'Ouest
On appelle ça... le printemps
Přece bych ti nelhal!
2000 Aïe
Passeurs de rêves
1999 Le nombre i
Nebojím se života
Rien sur Robert
Un dérangement considérable
1997 Les années lycée: Petites (TV film)
1994 Bête de scène
1993 Grand bonheur
O Fim do Mundo
1992 Au nom du père et du fils
Coyote
Warszawa. Année 5703
1988 Les surprises de l'amour
Sanguines

TV seriály

2014 Ceux de 14 (TV seriál)
2010 Chez Maupassant (TV seriál)
Une partie de campagne (S03E07)
Le Cas de madame Luneau (S03E04)
Yvette (S03E03)
další epizody (4)
2009 Au siècle de Maupassant: Contes et nouvelles du XIXème siècle (TV seriál)
2008 Chez Maupassant (TV seriál)
Au bord du lit (S02E08)
La Chambre 11 (S02E07)
Une soirée (S02E06)
další epizody (8)
2007 Chez Maupassant (TV seriál)
Toine (S01E08)
Miss Harriet (S01E07)
Hautot père et fils (S01E06)
další epizody (8)
Nováčci (TV seriál)
Enquête interne - Partie 2 (S02E12)
Enquête interne - Partie 1 (S02E11)
Infiltration (S02E10)
2005 Mademoiselle Joubert (TV seriál)

Dokumentární

1996 Reprise

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky