foto

Brandon Alexander III

  • nar. 15.12.1983 (35 let)
    Grapevine, Texas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 The Scissoring: Bloodlines
2013 First Period
2008 Sideline Secrets

TV seriály

2005 Vincentův svět (TV seriál)
Taky tě miluju (S02E09)
2003 Run of the House (TV seriál)
2000 Gilmorova děvčata (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 All Hallow's Eve
2013 First Period

Producentská filmografie

Filmy

2013 First Period

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace