foto

Reidži Macumoto

  • nar. 25.1.1938 (81 let)
    Fukuoka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Galaxy Express 999 (TV film) - komiks
2014 Učú senkan Jamato 2199: Cuioku no kókai - komiks
Učú senkan Jamato 2199: Hoši meguru hakobune - komiks
2013 Vesmírný pirát Kapitán Harlock - komiks
2012 Učú senkan Jamato 2199 - komiks
2011 Starzinger - komiks
Starzinger II - komiks
Starzinger III - komiks
2010 Space Battleship Yamato - komiks
2009 Učú senkan Jamato: Fukkacu hen - komiks
2007 Ginga tecudó monogatari: Wasurerareta toki no wakusei - komiks
2004 Dai Jamato Zero gó - komiks
2002 Space Pirate Captain Herlock: Outside Legend – The Endless Odyssey - komiks
2000 Maetel Legend - komiks
1999 Harlock Saga: Nibelung no yubiwa - Rhein no ōgon - komiks
1998 Ginga tecudó 999: Eternal Fantasy - komiks
Queen Emeraldas - komiks
1997 Adieu, Galaxy Express 999 - komiks
1996 Galaxy Express 999 - komiks
1994 The Cockpit - komiks
1983 Uchū senkan Yamato: Kanketsu-hen - komiks
1982 1000 nen džoó - komiks
Waga seišun no Arcadia - komiks
1981 Sbohem Galaktickému expresu 999 - komiks
1980 Ginga tecudó 999: Eien no tabibito Emeraldas (TV film) - komiks
Ginga tecudó 999: Glass no Clair (TV film) - komiks
Ginga tecudó 999: Kimi wa haha no jó ni aiseruka!! (TV film) - komiks
Jamato jo towa ni - komiks
Marine Snow no densecu (TV film) - komiks
1979 Galaktický expres 999 - komiks
Ginga tecudó 999 - komiks
Ginga tetsudó 999: Kimi wa senši no jó ni ikirareruka!! (TV film) - komiks
SF saijúki Starzinger - komiks
SF saijúki Starzinger II - komiks
Uchū senkan Yamato: Aratanaru tabidachi (TV film) - komiks
1978 Saraba učú senkan Jamato: Ai no senšitači - komiks
Učú kaizoku Captain Harlock: Arcadia-gó no nazo - komiks
Wakusei robo Danguard Ace: Učú daikaisen - komiks
1977 Učú senkan Jamato (Gekidžóban) - komiks
Wakusei robo Danguard Ace tai Končú robot gundan - komiks

TV seriály

2013 Uchu Senkan Yamato 2199 (TV seriál) - komiks
2012 Ozuma (TV seriál) - komiks
2006 Ginga tetsudō monogatari: Eien e no bunkiten (TV seriál) - komiks
2004 Space Symphony Maetel: Ginga tecudó 999 gaiden (TV seriál) - komiks
2003 Ginga tecudó monogatari (TV seriál) - komiks
Submarine Super 99 (TV seriál) - komiks
2002 Gun Frontier (TV seriál) - komiks
2001 Cosmowarrior Zero (TV seriál) - komiks
1982 Waga seišun no Arcadia: Mugen kidó SSX (TV seriál) - komiks
1981 Šin Taketori monogatari: Sennen džoó (TV seriál) - komiks
1980 Maeterlinck no aoi tori: Tyltyl Mytyl no bōken ryokō (TV seriál) - komiks
Učú senkan Jamato III (TV seriál) - komiks
1978 Ginga tecudó 999 (TV seriál) - komiks
SF saijúki Starzinger (TV seriál) - komiks
Uchū senkan Yamato 2 (TV seriál) - komiks
Učú kaizoku Captain Harlock (TV seriál) - komiks
1977 Wakusei Robo Danguard Ace (TV seriál) - komiks
1974 Uchū senkan Yamato (TV seriál) - komiks

Režijní filmografie

Host

TV pořady

1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace