foto

Guillermo Rivas

  • nar. 25.12.1927
    Mexico City, Mexiko
  • zem. 19.3.2004 (76 let)
    Mexico City, Mexiko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Todo contigo (TV film)
1992 Dónde quedó la bolita
La insaciable
No jálen! que descobijan
1991 Chile, El
1990 El diablo quiere sexo
Mil abusos, El
1989 Comezón a la Mexicana
Garañón, El
Peligro paradas continuas
1988 Albureros, Los
Central camionera
1987 Cinco nacos asaltan Las Vegas
Juan Polainas
Los mayates atacan
1986 Ese loco, loco hospital
Maten al fugitivo
1985 Más vale pájaro en mano
1984 El mil usos II
Emanuelo
Glorias del gran Púas, Las
Se sufre pero se goza
1983 Día del compadre, El
Las fabulosas del Reventón 2
Las perfumadas
Teatro Follies
1982 Las fabulosas del Reventón
1981 Alla en la plaza Garibaldi
1980 Amigo
Los mantenidos
Sexo contra sexo
Siete vidas, El
1979 Cosecha de mujeres, La
1977 Mexicano, El
1975 La loca de los milagros
1973 ¡Qué familia tan cotorra!
1972 La criada bien criada
1971 La cigueña si es un bicho
Los Beverly de Peralvillo
Novios, Los
Venganza de Gabino Barrera, La
1970 Despertar del lobo, El
Guerra de las monjas, La
Simplemente vivir
Vuelve el ojo de vidrio
1969 Cazadores de espías
Crepúsculo de un dios, El
Golfo, El
Las fieras
Lauro Puñales
¡Persiguelas y... alcanzalas!
1968 Agente 00 Sexy
Endemoniada, La
Lucio Vázquez
Patrulla de valientes
1967 El camino de los espantos
La mujer de a seis litros
Los hermanos Centella
Novias impacientes
Ojo de vidrio, El
Serenata en noche de luna
Tipo dificil de matar, Un
Veinticuatro horas de vida
1966 Alazán y el rosillo, El
Gavilanes negros, Los
Juan Pistolas
La frontera sin ley
Los Sánchez deben morir
1965 Caballo prieto azabache
Cucurrucucú Paloma
El asalto
Hijo de Gabino Barrera, El
La maldición del oro
Tapatías nunca pierden, Las
1964 Agarrando parejo
El asesino invisible
El rostro de la muerte
Gabino Barrera
La banda del fantasma negro
Los amores de Marieta - Los Fabulosos 20s
Vuelve el Norteño
1963 Agente XU 777
Amor llegó a Jalisco, El
1962 Corrido de María Pistolas, El
Extra, El
Los cinco halcones
1961 Ellas también son rebeldes
La sangre de Nostradamus
Pandillero, El
1960 Amor en la sombra
Bala perdida
El renegado blanco
Las canciones unidas
Los resbalosos
1959 Gutierritos
Los hermanos Diablo
1958 Hijos del divorcio, Los
1956 Una lección de amor

TV seriály

2002 ¡Vivan los niños! (TV seriál)
2000 Carita de ángel (TV seriál)
1998 Skrytá vášeň (TV seriál)
1997 María Isabel (TV seriál)
1996 Bendita Mentira (TV seriál)
Marisol (TV seriál)
1994 Vuelo del águila, El (TV seriál)
1993 Madres egoístas (TV seriál)
1985 Mujer, casos de la vida real (TV seriál)
1977 Mexicano, El (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace