foto

Klaus Münster

  • nar. 3.9.1935 (83 let)
    Bad Köstritz, Thüringen, Německá říše
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Akvo Erinaco (studentský film)
2014 Meer zwischen uns (studentský film)
2013 Der Tunnelraub von Berlin (TV film)
2012 Legend of Hell
Martha & Karl (studentský film)
2011 Hvězdné tolary (TV film)
2009 Das Zimmer im Spiegel
Kommissarin Lucas - Vergessen und vergeben (TV film)
2007 Baby, Das
2006 Chain Reaction
Unter Verdacht - Atemlos (TV film)
Životy těch druhých
2005 Hlasy minulosti II (TV film)
Pettson a Fiškus - Pettsonův slib
2003 Místo činu - Smrtící suvenýry (TV film)
1995 Sandmann - Duch z pohádky (TV film)
1994 Glück im Grünen (TV film)
1992 Eine Tunte zum Dessert
Záblesk
1991 Loriots Pappa ante Portas
1989 Astérix a velký boj
Atem, Der
1988 Spätes Glück nicht ausgeschlossen (TV film)
Ödipussi
1986 La chica que cayó del cielo
Manuel
Meier
1985 Marie Ward - Zwischen Galgen und Glorie
Schwarzer Lohn und weiße Weste
1984 Forbidden
Frau ohne Körper und der Projektionist, Die
Mit mir nicht, du Knallkopp
1983 Happy Weekend
Schwarzfahrer
1982 Bílá růže
Der Fan
Der Mann auf der Mauer
Wer spinnt denn da, Herr Doktor?
Westen leuchtet, Der
1981 Die Grenze (TV film)
Heute spielen wir den Boß
Po půlnoci
Sternensommer (TV film)
Tipfehler (TV film)
1980 Fabian
Warum die UFOs unseren Salat klauen
1979 Götz von Berlichingen mit der eisernen Hand
Neues vom Räuber Hotzenplotz
Tatort - Maria im Elend (TV film)
Wunder einer Nacht (TV film)
Wunderbaren Jahre, Die
1978 Die Gläserne Zelle
Grüß Gott, ich komm von drüben (TV film)
1977 Der Unverbesserliche (TV film)
Eierdiebe
Halbe-Halbe
Smrt je mým řemeslem
Smrt nebo svobodu
Tatort - Spätlese (TV film)
Vertreibung aus dem Paradies, Die
1976 Das Brot des Bäckers
Die neuen Leiden des jungen W. (TV film)
1975 Tatort - Die Abrechnung (TV film)
Tatort - Tod im U-Bahnschacht (TV film)
1974 Ach jodel mir noch einen
Bohr weiter, Kumpel
Marie, nech mě chvíli spát aneb jak hledali poklad
Schulmädchen-Report 7: Doch das Herz muß dabei sein
Tatort - Acht Jahre später (TV film)
Tatort - Zweikampf (TV film)
Unterm Röckchen stößt das Böckchen
1973 Hausfrauen-Report 4
Junge Mädchen mögen's heiß, Hausfrauen noch heißer
Liebesmarkt
Matratzen-Tango
Schulmädchen-Report 6: Was Eltern gern vertuschen möchten
Urlaubsgrüße aus dem Unterhöschen
1972 Liebesspiele junger Mädchen
1971 The Lustful Barbarian
Vogel bin ich nicht, Ein (TV film)
Wir hau'n den Hauswirt in die Pfanne
1970 Atemlos vor Liebe
1968 Kriminalmuseum - Die Postanweisung (TV film)
1967 Anneliese ruft Krokodil (TV film)
Reichstagsbrandprozess, Der (TV film)
Trennung, Die (TV film)
1966 Irrungen, Wirrungen (TV film)
1964 Ein Volksfeind (divadelní záznam)
1963 Ein Alibi zerbricht

TV seriály

2014 Das Wurmloch (TV seriál)
2011 Frühling (TV seriál)
Hubert a Staller (TV seriál)
2006 Eine Liebe am Gardasee (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)
2002 Unter Verdacht (TV seriál)
1996 Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
Elbflorenz (TV seriál)
1993 Harry & Sunny (TV seriál)
1992 Felix und 2x Kuckuck (TV seriál)
Freunde fürs Leben (TV seriál)
Gute Zeiten, schlechte Zeiten (TV seriál)
Marienhof (TV seriál)
Stadtklinik (TV seriál)
1991 Neues vom Süderhof (TV seriál)
1990 Liebesgeschichten (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
Molle mit Korn (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Engels & Consorten (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
Tante Tilly (TV seriál)
1984 Der eiserne Weg (TV seriál)
1983 Mandara (TV seriál)
1982 Büro, Büro (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1980 Der Andro-Jäger (TV seriál)
Im schönsten Bilsengrunde (TV seriál)
Krelling (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 Ein Mann will nach oben (TV seriál)
SOKO München (TV seriál)
1977 Es muß nicht immer Kaviar sein (TV seriál)
Polizeiinspektion 1 (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Freiwillige Feuerwehr (TV seriál)
1975 Floris von Rosemund (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
Derrick (TV seriál)
Kommissariat IX (TV seriál)
1972 Das Jahrhundert der Chirurgen (TV seriál)
1971 Doppelgänger (TV seriál)
1970 Drüben bei Lehmanns (TV seriál)
Ehen vor Gericht (TV seriál)
Místo činu (TV seriál)
Recht oder Unrecht (TV seriál)
1968 Alles dreht sich um Michael (TV seriál)
1967 Landarzt Dr. Brock (TV seriál)
1966 Das Millionending (TV seriál)
Förster Horn (TV seriál)
1963 Das Kriminalmuseum (TV seriál)

Dokumentární

1982 Zeichen und Wunder
1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

TV pořady

1971 Groschenspiel (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1982 Zeichen und Wunder

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace