foto

Džunzaburó Ban

  • nar. 10.1.1908
    prefektura Jamagata, Jonezawa, Japonsko
  • zem. 26.10.1981 (73 let)
    Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Lovec medvědů
1981 Eidžanaika
Když jsem byl malý, byla válka
Seishun grafiti: Sunîkâ burûsu
1980 Gendži monogatari (TV film)
Nippon keishichô no haji to iwareta futari: keiji chindôchû
1978 Džo'óbači
Hi no tori
Inubue
1977 Kuroki Taro no ai to bôken
Ningen no šómei
Wani to oum to ottosei
1976 Ai no nagisa
Kinkin to runpen taišó
1975 Doterai jacu
1973 Yajû gari
1972 Ginčó nagaremono mesuneko bakuči
Jukemuri 110 ban iruka no taišó
Kigeki: Dorobó daikazoku – Tenka o toru
1971 Džuhjó elegy
Fuji Keiko Waga uta no arukagiri
Kaoyaku
Kigeki: Onna wa otoko no furusato jo
Seidžuku
Zubekô banchô: zange no neuchi mo nai
1970 Dode's-Ka Den
Namida no nagashi uta inochi azukemasu
Ore wa nemutakatta!!
Tanuki bózu
1969 Anata gonomi no
Dekkai dekkai jaró
Gyakuten ryoko
Kigeki ekimae sanbashi
Kigeki: Šindžuku hiroba
Konto 55 gó: Ore wa nindža no mago no mago
Konto 55 gó: Učú daibóken
Noborirjú jawa hada kaičó
Tomete kureruna okkásan
Yosakoi ryoko
Čókósó no akebono
1968 Horeta cujomi
Joru no tehaiši
Kaidan: Hebionna
Kigeki: Ekimae kaiun
Kigeki: Ekimae kazan
Kigeki: Hačúrui
Kigeki: dôrobô gakkô
Konto 55 gó to Suizendži Kioko no kamisama no koibito
Maruhi toruko buro
Nihon jokyo-den: tekka geisha
Onna tobakuši okunoin kaičó
Stanu se pilotem
Yoru no kayô series: Isezakichô blues
1967 Ai no Sanka
Bakumacu: Tenamonja daizódó
Hanafuda tósei
Kawači júkjóden
Kigeki ekimae gakuen
Kigeki ekimae mangan
Kigeki ekimae tanken
Kigeki: Ekimae hjakunen
Kigeki: Keiba hiššóhó
Nihon kjókakuden: Širaha no sakazuki
Waka-shachô: Rainbow Sakusen
1966 Kigeki ekimae keiba
Kigeki ekimae manga
Kigeki: Ekimae bantó
Kigeki: Ekimae benten
Neko no kjúdžicu
Tanuki no ósama
Tenamonja Tókaidó
1965 Baka to hasami
Hana no o-Edo no hôkaibô
Kigeki ekimae daigaku
Kigeki: Ekimae iin
Kigeki: Ekimae kinjú
Tanuki no taišó
1964 Bandži okane
Kigeki: Ekimae kaidan
Kigeki: Ekimae okami
Kutabare! Šajózoku
Nenasytný průliv
1963 Barikan ojabun
Cumudži kaze
Hošikuzu no mači
Iroboke jokuboke monogatari
Kigeki: Ekimae čagama
Miagete goran yoru no hoshi o
Mušukunin becučó
Uogaši no senpú musume
Wanpaku tenši
Zoku Nippon činšóbai
Čaranporan monogatari
1962 Jopparai tengoku
Kigeki: Danči ojabun
Kigeki: Detatoko šóbu – "Čindžarara monogataro" jori
Kigeki: Ekimae hanten
Kigeki: Ekimae onsen
Kigeki: Nippon no obáčan
Kjúdžin rjokó
Kurédží no hanajome to šičinin no nakama
Kásan nagaiki šite ne
Káčan kekkon širo jo
Ottamage ningjo monogatari
Randžaradžara monogatari
Šin Kicune no tameki
1961 Bandžun, Morišige no ottamagemura monogatari
Furimuita hanajome
Kigeki: Ekimae bentó
Kigeki: ekimae danči
Minami no šima ni juki ga furu
Neko to kacuobuši
Noren to hanajome
Šin Nitóhei monogatari: Medataku gaisen no maki
1960 Pohřeb slunce
Rakugo tengoku šinširoku
1959 Mito kómon manjúki: Gojó gojó monogatari
Sekišunčó
1958 Boččan
Hotarubi
Joku
Kaojaku
Kigeki ekimae rjokan
Makeraremasen kacumadewa
Nitohei monogatari: Á, senjú no maki
Nitohei monogatari: Šindara kami-sama no maki
Suttobi godžúsancugi
Ukijoburo
1957 Bandžun, Morišige no funnjódan
Dai Čúšingura
Kičigai buraku
1956 Džinanbó kokjó e iku
Hanagasa daiko
Sóma no utamacuri
1955 Appare košinuke čindóčú
Denšiči torimonočó: Džorógumo
Jazz on Parade: Jazz musume kampai!
Onna daigaku
1954 Hawai chindochu
Jadžikita konpira dóčú
Jazz On Parade 1954 nen: Tokyo Cinderella musume
Košinuke kjósókjoku
Šičihenge tanuki goten
1953 Appare gonin otoko
Gonkuró tabinikki
Hibari torimonočó: Utamacuri happjaku jačó
Seishun jazu musume
Tokai no jokogao
1952 Awa tanuki jašiki
Hanafubuki otoko macuri
Mito kómon manjúki: Džigokudani no gózoku
Mito kómon manjúki: Fukumaden no józoku
Musume džúhači bikkuri tengoku
Tončinkan torimonočó: Maboroši no onna
Óabare songokú
Óatari pačinko musume
1951 Haha o šitaite
Tókjó kappa macuri
Umi o wataru senmančódža
1950 Aozora tenši
1938 Kaibyô nazo no shamisen
1932 Kokushi muso
1931 Junkyo kesshi nihon nijuroku seijin

TV seriály

1981 Himawari no uta (TV seriál)
Ore wa Omawari-kun (TV seriál)
1979 Necchû jidai: Keiji hen (TV seriál)
1976 Daitokai - tatakai no hibi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace