foto

Faizon Love

  • nar. 14.6.1968 (50 let)
    Santiago de Cuba, Kuba
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Off the Grid Comedy: Belize
2017 Grow House
Ripped
2016 She's Got a Plan
2015 Brotherly Love
November Rule
2014 Matthew 18
Q
Tell
2013 White T
2012 Reportér
2011 Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn
Budz House
King of the Underground
Ošetřovatel
Shredd (TV film)
The Cookout 2 (TV film)
2010 Pod jednou střechou
2009 A Day in the Life
G.E.D.
Trable v ráji
2008 Days of Wrath
Of Boys and Men
2007 The Perfect Holiday
Who's Your Caddy?
2006 Jen trošku štěstí
Klub splněných přání
Rozjeď to naplno
2005 Luau, The
Opravdové zvíře
2004 Torque: Ohnivá kola
2003 Jeď nebo zemři
Pokušení
Vánoční skřítek
Wonderland Masakr
2002 Osudové léto
Play'd: A Hip Hop Story (TV film)
2001 Bláznivý šaman
Inhumanity
Ranaři
2000 Náhradníci
Ultimátum
1998 Klub hráčů
1997 Bláznivé holky na lovu
Řeč peněz
1996 Honička na playboye
Nevyhrožuj
1995 Pátek
1993 Fear of a Black Hat
Muž meteor
1992 Bébé's Kids

TV seriály

2017 Step Up: High Water (TV seriál)
The New Edition Story (TV seriál)
Black-ish (TV seriál)
I'm a Survivor (S03E15)
2015 Black-ish (TV seriál)
Man at Work (S02E09)
2009 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Slovo Boží (S04E24)
2004 Big House, The (TV seriál)
1999 Step to the Mic (TV seriál)
1995 Parent 'Hood, The (TV seriál)

Dokumentární

2016 Dying Laughing
2009 Why We Laugh: Black Comedians on Black Comedy

TV pořady

2001 Dinner for Five (TV pořad)

Hudební videoklipy

1995 Dr Dre - Keep Their Heads Ringin' (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace