foto

Sean K. Lambert

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2005 Dar od Boha
2003 Dům tisíce mrtvol
2002 Johnny Chronicles, The (TV film)
2001 Surviving Gilligan's Island: The Incredibly True Story of the Longest Three Hour Tour in History (TV film)
1999 Grizzly Adams a Legenda temné hory
1996 No Experience Necessary
Somebody Is Waiting

TV seriály

2006 The Singles Table (TV seriál)
2005 S dětmi na krku (TV seriál)
Hello, Goodbye (S05E13)
Crazy (S05E12)
The Letter(s) (S05E11)
další epizody (4)
2004 S dětmi na krku (TV seriál)
Do Ya Think I'm Sexy? (S05E09)
Mystery Dance (S05E08)
I'm Looking Through You (S05E07)
další epizody (26)
2003 The Tracy Morgan Show (TV seriál)
S dětmi na krku (TV seriál)
Been Caught Stealing (S04E11)
Baby Come Back (S04E10)
Smells Like Teen Spirit (S04E09)
další epizody (21)
2002 S dětmi na krku (TV seriál)
Cat Scratch Fever (S03E03)
Mustang Lily (S03E02)
We Didn't Start the Fire (S03E01)
další epizody (9)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)
I Saw Daddy Hitting Santa Claus (S02E07)
Smoke on the Daughter (S02E06)
Bang on the Drum (S02E05)
další epizody (12)
2000 Machři a šprti (TV seriál)
Menší problémy (E17)
Tělocvikář a mrtvý pes (E14)
Vrata od garáže (E12)
další epizody (4)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Matika a erotika (E05)
Koledníci a výtržníci (E03)

TV pořady

1992 The Larry Sanders Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

2019 Dwight in Shining Armor (TV seriál)
Princ z Peorie (TV seriál)
Lidská dělová koule jménem Teddy (E15)
Zachraňte Smraďochy (E12)
2016 Škola ro(c)ku (TV seriál)
2015 Bella a buldoci (TV seriál)
Průvodce všehoschopného hráče (TV seriál)
Richie Rich (TV seriál)
2013 Super doktoři (TV seriál)
2012 Jak být za hvězdu (TV seriál)
How to Rock a Fashion Victim (E22)
How to Rock a Love Song (E15)
Laboratorní krysy (TV seriál)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Nakopni to (TV seriál)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Hannah Montana (TV seriál)
2001 S dětmi na krku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky