foto

Hank Cheyne

  • nar. 13.8.1958 (60 let)
    Santa Maria, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 The Nickel Children
1994 Killing Obsession
Vesmírné tajemství
Zmije
Záhadná Sarah (TV film)
1993 Nabitá zbraň 1
1989 Death Spa
1986 The Education of Allison Tate

TV seriály

2015 Longmire (TV seriál)
Shotgun (S04E09)
Hector Lives (S04E08)
2014 Longmire (TV seriál)
Ashes to Ashes (S03E10)
Counting Coup (S03E09)
Wanted Man (S03E05)
další epizody (5)
2013 Myšlenky zločince (TV seriál)
Broken (S08E15)
2011 Zákon gangu (TV seriál)
Kiss (S04E09)
Velká láska (TV seriál)
Jistí chudí pastýři (S05E03)
2010 Velká láska (TV seriál)
Konec světa (S04E09)
Krevní msta (S04E07)
Konečně svobodní (S04E01)
2007 Saints & Sinners (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Léčitelé (S02E16)
1994 Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1964 Another World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace