foto

Amanda Friedland

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Locke & Key (TV film)
2010 Day One (TV film)
2008 Autopsy
2005 Upíři: Návrat
8MM 2
2003 Dům tisíce mrtvol
Hardcore Action News
2000 Rave

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 1, Side A (S01E01)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Minefield (S03E05)
Devil May Care (S03E04)
Shanzhai (S03E03)
další epizody (5)
2013 Graceland (TV seriál)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Nový začátek, část druhá (E02)
Nový začátek, část první (E01)
2010 Za branou (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace