foto

Amanda Friedland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2011 Locke & Key (TV film)
2010 Day One (TV film)
2008 Autopsy
2005 8MM 2
Upíři: Návrat
2003 Dům tisíce mrtvol
Hardcore Action News
2000 Rave

TV seriály

2017 13 Reasons Why (TV seriál)
Tape 1, Side A (S01E01)
2016 Poslední loď (TV seriál)
Minové pole (S03E05)
Lehkomyslnost (S03E04)
Shanzhai (S03E03)
další epizody (5)
2015 Graceland (TV seriál)
No Old Tigers (S03E13)
Dog Catches Car (S03E12)
The Wires (S03E11)
další epizody (13)
2012 Mentalista (TV seriál)
Zrudlý klobouk (S04E24)
Piki, piki na hlavu (S04E23)
Sbohem a díky za šrámy (S04E22)
další epizody (14)
2011 Terra Nova (TV seriál)
Nový začátek, část druhá (E02)
Nový začátek, část první (E01)
Mentalista (TV seriál)
Fuga v rudém (S04E10)
Rudé tričko (S04E09)
Růžové šaty (S04E08)
další epizody (10)
2010 Za branou (TV seriál)
2009 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Zrozen k útěku (S02E22)
Ábel nebo Kain (S02E21)
K majáku (S02E20)
další epizody (9)
2008 Terminátor: Příběh Sáry Connorové (TV seriál)
Pozemšťané jsou zde vítáni (S02E13)
Rodina Fieldsova (S02E12)
Muž, jenž začal z ničeho (S02E11)
další epizody (21)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace